ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Επεράσαμε όμορφα

     
Οι συνάδελφοι της Θάσου, στο μεταξύ μας παιχνίδι 24/5/13.
Τη φωτογραφία την ανέβασα 7/6/13, μόλις την έλαβα.
"Επεράσαμε όμορφα" την Παρασκευή που μας πέρασε, στην ολιγόωρη επίσκεψή μας στο Λιμένα για το φιλικό-ρεβάνς με τους συναδέλφους της Θάσου. Πολύ όμορφα. Μαζευτήκαμε 15 άτομα στην Κεραμωτή. Μες στο καράβι έγινε μια κουβέντα επιπέδου 
με προφανείς διαστάσεις αυτοκριτικής, για την πορεία της ομάδας, για τα καλά και άσχημα σημεία της. Στο γήπεδο μέσα, παίξαμε ένα παιχνίδι απολύτως φιλικό, το χαρήκαμε όλοι αφού δεν ενδιέφερε κανέναν η σκοπιμότητα του αποτελέσματος. Καλά θα ήταν να μην φυσούσε εκείνος ο κακός αέρας, αλλά... Αμέσως μετά το μπάνιο, κατεβήκαμε στην καφετέρια του Θ.Τζανετή στην παραλία και ήπιαμε τον καφέ μας γεμίζοντας την ώρα μας για την επιστροφή.
      Για την ιστορία το ματς έληξε 2-2 με γκολ των Παπαθεοδώρου, Γ.Τζανετή από τους γηπεδούχους και Κρυστάλλη (πέναλτι), Μιχαηλίδη (από εμάς). Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Αρβανιτόπουλο (Κρυστάλλη), Χουλιάρα, Μαδεμτζίδη, Μιχαηλίδη, Μόσχου, Κολόζο,  Λυσσαρίδη, Λεπίδα (Νάκα), Μπαντίκο. Οι Θάσιοι έπαιξαν με τους Διαλεκτόπουλο, Μπαλτά, Γεμετζόπουλο, Σωτηρέλη, Βρύζα, Μπουρογιάννη, Θ και Γ Τζανετή, Μωραϊτη, Καλογερίδη, Ζαφάρογλου, Παπαθεοδώρου.
Διαιτητής ο Κούτλας.
--------------------------------------------------------------------------
*Στον πηγαιμό σκαλώσαμε το Γιοβανούδη της Ξάνθης που πήγαινε για το διήμερο. Τον τάξαμε να διαλέξει όποια ομάδα θέλει και να παίξει αλλά ήταν ανένδοτος.
*Σε πολύ κακή κατάσταση το γήπεδο, δυσκολευόσουν να κάνεις ένα κοντρόλ. Βάλε και τον δυνατό αέρα...
*Θλάσεις χτύπηθαν τουθ παίχτεθ της Θάσου: Μέσα στο πρώτο τέταρτο Ζαφάρογλου και Βρύζας, μας είπαν γεια. Αρχές της επανάληψης τους...ζήλεψε κι ο Μπουρογιάννης! 
*Κι όμως με 10 παίχτες, όχι μόνο ζοριστήκαμε τελευταίο πεντάλεπτο να ισοφαρίσουμε αλλά γλιτώσαμε στο τσαφ λίγο νωρίτερα το 3-1!
*Στην επιστροφή ο αρχηγός μας, μας έκανε τεστ γνώσεων με το κινητό του. Όλα τα λεφτά...
*Αφήσαμε πίσω στα πάτρια εδάφη του τον Διαλεκτόπουλο για σαββατοκύριακο.
*Κάποια (κατά τα άλλα) παλικάρια -ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- κιτρινοπάνιασαν μες στο καράβι επειδή τραμπαλιζόταν αρκετά. Πήγαμε σε 50-55 λεπτά κι επιστρέψαμε σε 45, μια διαδρομή μισής ώρας. Καλούτσικος αέρας.
*Πιστός στην ιδέα της ομάδας (αλλιώς τι κόουτς θα ήταν) ο Θόδωρος, ήρθε απευθείας από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν συγγενικό του πρόσωπο. "Ερασιτέχνης με επαγγελματική νοοτροπία"- παράδειγμα για όλους μας.
παππούλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου