ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κ15 - 3*Κ15 = 3-5

     Με την ομάδα Κ15 (κάτω των δεκαπέντε!!!!) της Ακαδημίας Νέστου παίξαμε ένα φιλικό σήμερα Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Γραβούνας. Τα παιδιά, γύρω στα 13-14 τα περισσότερα, ήταν καταπληκτικά και παρουσίασαν ένα πειθαρχημένο και πολλά υποσχόμενο σύνολο. Συγχαρητήρια στα ίδια και τον προπονητή τους κ Γιάννη Χ''ιωαννίδη. Μεγάλη η τιμή για μας τους δασκάλους, που αγωνιστήκαμε με τους...μαθητές μας. Να είναι καλά και να έχουν καλή πρόοδο. 
   Τώρα όσον αφορά εμάς, τους χατιρικά 3*Κ15 αφού ο ΜΟ ηλικίας της ομάδας μας πλησιάζει αισίως τα...48, τι να πούμε; Μεγάλη υπόθεση που αντέξαν τα πνευμόνια και τα πόδια μας να ανταγωνιστούμε τα παιδιά. Το κερδίσαμε το στοίχημα. Μπορεί να τα νικήσαμε 5-3 (ημίχρ 2-2)  αλλά μας δίδαξαν κι αυτά πολύ καλά ορισμένα πράγματα που τα είχαμε ξεχάσει, όπως ότι μες στο παιχνίδι παίζουμε την μπάλα με τα πόδια και όχι με το στόμα, ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις του διαιτητή, ότι ενθαρρύνουμε τους συμπαίχτες μας ακόμα κι όταν κάνουν κάποιο λάθος, ότι παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί γουστάρουμε, έτσι απλά.  Εγώ τουλάχιστον έτσι εισέπραξα την παρουσία των λιλιπούτειων αντιπάλων μας σήμερα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι' αυτό θερμά. 
Τα γκολ πέτυχαν οι Νάκας-2, Βοϊκογλου, Μιχελίδης, Λεπίδας. Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Αρβανιτόπουλο (Βοϊκογλου),  Μαδεμτζίδη, Σμάλη, Χουλιάρα, Μόσχου, Νάκα, Κρυστάλλη, Μιχελίδη (Μιχαηλίδη), Λυσσαρίδη, Λεπίδα.
παππούλης
ΥΓ: "Πήρα μια μικρή εκδίκηση" από τον κόουτς των μικρών, αφού στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ των δικηγόρων Καβάλας- Ξάνθης 1-4, στο Ανθή Καραγιάννη, εκείνος με την Ξάνθη εγώ με την Καβάλα, με ''φιλοδώρησε'' με το πρώτο γκολ και με πίκρανε πολύ. Σειρά μου σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου