ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Νικητές Αστυνομία και...βροχή!

    Χάσαμε 3-0 (ημίχρονο 2-0) πάλι, από τους αστυνομικούς Ξάνθης, στα Πηγάδια της Ξάνθης αυτήν τη φορά, στο χθεσινό μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Αντιθέτως με το παιχνίδι, ο καιρός ήταν εχθρικός και κανένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη του β ημιχρόνου, φύγαμε κακήν κακώς λόγω της επαπειλούμενης καταιγίδας. Και όντως ίσα ίσα που προλάβαμε να πάμε στα αποδυτήρια πριν ανοίξουν οι ουρανοί. 
       Στο δια ταύτα του αγώνα τώρα, οι αντίπαλοί μας ήταν όπως τους περιμέναμε: δυνατή και γρήγορη ομάδα, με ένα ομοιογενές κράμα παλιών και νέων παιχτών που οφείλεται εν πολλοίς στον Απόστολο Κουτρουλό, το ''δάσκαλο'' και συντονιστή της ομάδας τους. Δίκαιες και οι δύο νίκες τους στα μεταξύ μας παιχνίδια.
  Εμείς πάλι, ήμασταν πολύ καλύτεροι από ό,τι την περασμένη Τετάρτη, διαβασμένοι στις λεπτομέρειες και κερδίσαμε (στην αυτοαξιολόγηση!) θετικό πρόσημο για την παρουσία μας. Μπορεί να πικραθήκαμε και να μας μένει ένα "γιατί ρε γαμώτο" να δεχόμαστε γκολ από λάθη ατομικά αλλά μήπως αυτή η πίκρα δεν είναι συγχρόνως και η γλύκα του ποδοσφαίρου; Σε όσους ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο αναφέρομαι, γι' αυτούς που χαίρονται κάθε φορά την μπάλα. Για τους ''φανατικούς'' δεν με ενδιαφέρει...
      Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σάμιο (Λάμπρη), Σμάλη (Χουλιάρα), Αρβανιτόπουλο (Μιχελίδη), Μαδεμτζίδη, Κρυστάλλη, Μόσχου, Μιχαηλίδη, Νάκα, Σεμίσογλου
*Αργοπόρησε λόγω υποχρεώσεων ο Λεπίδας, ήρθε με τις...πρώτες στάλες της βροχής, δεν βγήκε καν από το αμάξι του. Έφυγε όπως ήρθε.
*Με τους αστυνομικούς έπαιξε και ο Νίκος Κεχαγιάς, των δασκάλων Ξάνθης.
*Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα, εμείς με το Σεμίσογλου στο 0-0, εκείνοι στο 2-0.
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου