ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Προπόνηση- ταβέρνα- αγωνία...

      Μετά την 17η προπόνηση της περασμένης Τετάρτης 25/5/2016 στο Αγίασμα, η ομάδα έκαστε σε ταβέρνα του χωριού για να πιει μια ρετσίνα, την 7η της για φέτος. Από τους 18 παρόντες στην προπόνηση, μόνον 3 αδυνατούσαν να κάτσουν στο τραπέζι. 
*Γενέθλια είχε τη μέρα της προπόνησης ο Θανάσης Μιχαηλίδης και έλειψε δικαιολογημένα. Από όλη την ομάδα Σάκη, να χαίρεσαι τα πρώτα -ήντα σου!!! και την οικογένειά σου.
  

*Τον ματιάσαμε τον "Μπαντιγκόλ", που περιμέναμε μάταια να βάλει πολλά και στο μεταξύ μας ενδοοικογενειακό φιλικό. Ούτε ένα δεν έβαλε. Εκτός αν όλα τα κάνει βάσει...σχεδίου!
 
*Από τον Δεκέμβριο είχε να εμφανιστεί ο Σουσαμλής στο γήπεδο, άφησε "την πόρτα ανοιχτή'' για τη Λαμία. Ξαφνικά εξαφανίστηκε τότε, ξαφνικά εμφανίστηκε προχθές. Ευχόμαστε μέχρι τέλους!
*Ξαφνική ήταν και η αδιαθεσία που ένιωσε κι ένας συμπαίχτης μας την ώρα που αναχωρούσαμε από την ταβέρνα. Προς στιγμή ανέβηκε η αγωνία όλων μας αλλά ευτυχώς, πρώτα στο ΕΣΥ Χρυσούπολης και κατόπιν στο Νοσοκομείο Καβάλας, διαπιστώθηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό κι έτσι αργά τη νύχτα, επέστρεψε σπίτι. Υπερκόπωση η αιτία. Περαστικά του απ' όλους μας.



παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου