ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Βρήκε η ομάδα φορ κρούσης;

     Έκτακτο φιλικό δώσαμε σήμερα το απόγευμα στο Ζυγός Καβάλας με την ομάδα των Δικηγόρων. Τελικό αποτέλεσμα: Δάσκαλοι- Δικηγόροι 3-2. Παίξαμε και οι δυο ομάδες με 12 παίχτες, όσοι είχαν έλθει δηλαδή στο γήπεδο, αφήνοντας ''απόλυτο κυρίαρχο'' στη μοναξιά των πάγκων τον προπονητή μας Θόδωρο Μπούτζιο. Η ομάδα μας είχε σήμερα -παραδόξως μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της Δευτέρας με την Ξάνθη- πολύ καλή παρουσία μολονότι έλειπαν αρκετοί ενδεκάδας συνάδελφοι. Κάναμε φάσεις, πετύχαμε γκολ, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και όταν η κόπωση μας γύρισε πίσω φυσιολογικά, αμυνθήκαμε με επιτυχία.
     Προηγηθήκαμε 2-0 με κοντινό πλασέ και ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπαντίκου και το ημίχρονο έληξε 2-1. Στην επανάληψη είχαμε ένα πολύ καλό τέταρτο με πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά χωρίς γκολ. Αντίθετα σε μια επίσκεψη των Δικηγόρων έγινε το 2-2 με μακρινό σουτ του Ανδρόνικου κάπου στο 80'. Λίγο πριν τη λήξη όμως ο Μπαντίκος πάλι μας έδωσε τη νίκη, με κοντινό πλασέ μετά από συρτή σέντρα από δεξιά του Νάκα. Ήταν ένα γκολ που σίγουρα μας δίνει ελπίδες πως δεν...ξεχάσαμε την μπάλα και πως δεν είμαστε ομάδα λούζερ! 
     Σημειωτέον πως ήταν το 13ο φιλικό για φέτος και ήταν η 2η μας μόλις νίκη. Έχουμε 3 ισοπαλίες ακόμη και 8 ήττες! Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Χουλιάρα, Αρβανιτόπουλο, Λάμπρη, Σμάλη, Δεληγιάννη, Λεβεντόπουλο, Γερομάρκο, Λεπίδα, Νάκα, Μπαντίκο.
*Το γήπεδο αν και καταπράσινο και καλοκουρεμένο είχε τις λακκούβες του και ήταν αρκετά σκληρό- απότιστο. Σαφώς καλύτερο όμως από του Νέστου.
*Εμείς στις 5:30 μμ ήμασταν στο γήπεδο. Καθυστέρησαν όμως να έρθουν οι Δικηγόροι, αφού η συμφωνημένη ώρα έναρξης ήταν 6μμ και έρχονταν στο γήπεδο ως τις 6:30μμ! Ζήτησαν όμως συγνώμη, οπότε...
*Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν: το ''φονικό'' ένστικτο του Μπαντίκου (Μπαντιγκόλ τον έχει βαφτίσει ο Γερομάρκος) επανήλθε μετά από πολύ καιρό με ένα χατ-τρικ ουσίας αλλά κυρίως με μια εμφάνιση που αφήνει...υποσχέσεις!
 παππούλης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου