ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΞΑΝΘΗ- ΚΑΒΑΛΑ 4-2 (1-0)

ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΡΟΠΗ-παππούλης)













     Φιλικό παιχνίδι παίξαμε με τους συναδέλφους της Ξάνθης στο χωριό Φελώνη, χθες Δευτέρα 28/3/2016. Χάσαμε 4-2, ημίχρ 1-0. Στο α' μέρος είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, πατήσαμε μεν περιοχή αλλά δεν είχαμε καλές τελικές, λειτούργησαν με αλληλοκάλυψη όλες οι γραμμές ενώ και η άμυνα στάθηκε πολύ καλά. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, δεχτήκαμε το 1-0 από μια άτυχη στιγμή. 
    Στην επανάληψη, παίξαμε για κανένα τέταρτο ικανοποιητικά, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με πέναλτι του Κρυστάλλη, αλλά ως εκεί. Η Ξάνθη φρεσκαρίστηκε με τις αλλαγές της, πήρε τα ηνία του αγώνα, μας έκλεισε στην περιοχή και...σφυροκοπούσε ανηλεώς εκμεταλλευόμενη την εμφανέστατη κόπωσή μας. Αποτέλεσμα λοιπόν να μας κάνει άλλα τρία γκολ, να έχει άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Το μόνο που καταφέραμε ήταν, πάλι με πέναλτι, να μειώσουμε σε 4-2. Ευστόχησε ο Νάκας.
      Παίξαμε (σχεδόν όλη η ομάδα παρούσα για πρώτη φορά φέτος) με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σάμιο (Λάμπρη), Σμάλη, Χουλιάρα, Νάκα, Μαδεμτζίδη (Βλαχογιάννη), Κρυστάλλη (Μιχαηλίδη), Δεληγιάννη (Λεπίδα), Λυσσαρίδη, Μόσχου. 


*Το παιχνίδι κύλησε σε εντελώς συναδελφικό επίπεδο και όσες φορές πήγε με κάποιες διαμαρτυρίες να ξεφύγει, σταματούσε εκεί. Φυσικά ό,τι είπαμε, στο γήπεδο έμεινε.
**Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της Ξάνθης για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον Σταύρο Ράικο για τις φωτογραφίες.
***Λυπάμαι που δεν μετράω το 5ο γκολ του φίλου μου Ευθύμη, δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά συμπαίχτες, αντίπαλοι και διαιτητής είπαν πως ήταν από θέση οφ-σάιντ. Το ''δηλητήριο'' το δολοφονικό πάντως Θύμιο, δεν ξεχνιέται έτσι;
παππούλης


                 
            
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου