ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ομάδα με τα όλα της

      Την περασμένη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, η ομάδα έκοψε τη βασιλόπιτά της σε ταβέρνα της Καβάλας. Η συνάντηση κρίνεται απολύτως επιτυχημένη γιατί την τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας (2-3 απόντες ήταν δικαιολογημένοι), ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Απόστολος Μουμτζάκης, ο νέος Διευθυντής ΠΕΝ Καβάλας Κώστας Μπαντίκος, ο φυσικοθεραπευτής μας Γιάννης Σιδηρόπουλος αλλά και οι ακούραστες φίλαθλοί μας που μας ακολουθούν παντού, τα...κορίτσια μας! 
     Σε παρακείμενα τραπέζια της ταβέρνας, η ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας, έκοβε τη δική της πίτα, με την παρουσία των αρχών της πόλης. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την καλοσύνη του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ Προκοπίου, τον προσκαλέσαμε και εκείνος προθυμότατα ανταποκρίθηκε και έκοψε και τη δική μας. Από το τραπέζι μας πέρασε και ο κ Μαρκόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. 
      Πλην τούτων όμως  και η φετινή κοπή της βασιλόπιτάς μας, είχε αυτά που μας διακρίνουν σαν ομάδα (εκτός γηπέδου!): καλή διάθεση, συναδελφικό πνεύμα, χαμόγελα, χαρά, κέφι. Για το τελευταίο βοήθησαν τα...μάλα, τα κρασιά και τα τσίπουρα που μας πρόσφερε αφειδώς ο συνάδελφος Θανάσης Σμάλης και που τον ευχαριστούμε (εγώ ιδιαίτερα) πάρα πολύ.
Και του χρόνου!
παππούλης
ΠΡΙΝ...
...και ΜΕΤΑ!


   
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ...
   

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ...
...Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!





Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ...ΠΡΟΕΔΡΟΥ
 

ΚΑΛΠΙΚΟ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΟΥ, ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΟΥ!


Ο ΤΥΧΕΡΟΣ...

...ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ...

...ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ!




ΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ
 ΓΗΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...














ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ...


ΣΜΑΛΗΣ- ΣΑΡΡΗΣ- παππούλης

 


 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου