ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δάσκαλοι...κάμπου- Δάσκαλοι Ξάνθης 7-2

        Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010, βρισκόταν όλη η ομάδα στην ταβέρνα ΡΕΤΡΟ στη Χρυσούπολη, να πιούμε ένα κρασάκι για τις γιορτές που έρχονταν. Κάποια στιγμή πιάνει ο Μιχαηλίδης μια...χαρτοπετσέτα και γράφει την ιδανική ενδεκάδα: όλοι οι παίχτες που ανέγραψε ήταν από τον κάμπο. Ο παππούλης κρατάει όλα τα ντοκουμέντα Πεταλούδα μου. Όλα. Άργησε λιγάκι, αλλά επαληθεύτηκε λοιπόν ο ''προφήτης'' Θανάσης αφού στο χθεσινό φιλικό (8/5/14, στο Αγίασμα, με τους συναδέλφους της Ξάνθης) όλη η ομάδα απαρτιζόταν από παιδιά του κάμπου. Κανείς από τα δώθε μέρη δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Πάμε για...Ουκρανία; 
       Στα σοβαρά τώρα. Για να συμπληρωθεί η 11δα και να λυθούν τα χέρια του κόουτς έγινε μια μίνι επιστράτευση από συναδέλφους που συμμετείχαν παλιότερα στην ομάδα και τώρα έχουν αποσυρθεί. Και καλά που ανταποκρίθηκαν κι αυτοί δεν λες; Το τελικό αποτέλεσμα 7-2 άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή γιατί η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε άνετα. Τα γκολ έβαλαν οι Νάκας (4), Λεπίδας (2) και Μόσχου. Παίξαμε με τους Αρκάδιο, Τζεράκη, Σμάλη, Μόσχου, Χουλιάρα, Μιχαηλίδη, Σεμίσογλου, Νάκα, Κρυστάλλη, Λεπίδα, Μιχελίδη. Διαιτητής ήταν ο Σουσαμλής. 
*Παρ' ολίγο να ήμουν ο μοναδικός από τις "δυτικές συνοικίες" του Νομού, αλλά κάτι έκτακτο εμπόδισε και εμένα να παραβρεθώ στο ματς. Ολοκληρωτικό το...κακό.
παππούλης

                   Η  ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ   ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ
Η ομάδα των Δασκάλων του κάμπου
(Μιχαηλίδης 23/12/2010!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου