ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Καβάλα _ Καστοριά 0-0

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα στην Ζάκυνθο. Στο γήπεδο μια ομάδα υπήρχε και αυτή ήταν η ομάδα της Καβάλας....Οι ευκαιρίες πολλές ,ένα γκολ που ακυρώθηκε χωρίς να ξέρουμε τον λόγο....αλλά τελικό σκορ 0-0.

Πρώτη φορά είδαμε την ομάδα μας παρά την ζέστη που επικρατούσε να είναι τόσο καλά οργανωμένη και να μην γίνονται λάθη..αλλά σταματήσαμε σε ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα.....
Να αναφέρουμε την παρουσία 50 φιλάθλων της Καβάλας που έδωσαν παλμό στο γήπεδο..

Αύριο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Αγρινίου στις 5 το απόγευμα.

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια, τι έγινε με το Αγρίνιο; Γιατί τα παρατήσατε; Γιατί χαρίσατε στην Χαλκίδα τρεις βαθμούς και τρία γκολ, αδικώντας μόνο την ομάδα της Καστοριάς στον όμιλο, που ξαφνικά, χωρίς να χάσει παιχνίδι, με πέντε βαθμούς που κέρδισε με αίμα μέσα στα γήπεδα κινδύνεψε να μείνει εκτός τελικού; Ξέρετε ότι με το δώρο που κάνατε στην Χαλκίδα έπρεπε να κερδίσουμε το Αγρίνιο με πέντε γκολ διαφορά για να βρεθούμε πρώτοι; Με δυο βαθμούς μέσα στο γήπεδο, και πέντε στα χαρτιά, η ομάδα αυτή θα ήταν πρώτη -εξ αιτίας σας- αν δεν είχαμε τη δύναμη και το πείσμα να πάρουμε το παιχνίδι με το Αγρίνιο με σκορ 5-0 και να βρεθούμε με το σπαθί μας και πανηγυρικά στην πρώτη θέση. Ναι, φίλοι της Καβάλας! Φαίνεται εξωπραγματικό, αλλά αυτή η ομάδα που σας νίκησε 2-1 γνώρισε την πιο οδυνηρή ήττα της ιστορίας της στο θεσμό από μια ασύγκρητα μεγάλη ομάδα που ξέρει να μιλάει στο γήπεδο χωρίς υπερβολές και μεγαλοστομίες... Αυτή είναι η ομάδα της Καστοριάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή