ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

MEA CULPA συνάδελφοι της Πρέβεζας

 Από τις αρχές της χρονιάς, ως υπεύθυνος στα οργανωτικά της ομάδας της Καβάλας, ήρθα σε επαφή με το συνάδελφο της διοργανώτριας Πρέβεζας, Ιωσήφ Τάγκα. Η συνεργασία μας ήταν, έστω μέσω τηλεφώνου, άψογη, μιλήσαμε πολλές φορές και ανυπομονούσα να γνωριστούμε από κοντά τις μέρες του τουρνουά των 17ων Ακριτιδείων, που τελειώνουν σήμερα Κυριακή,  29 Ιουνίου 2014. Μοναδική ευκαιρία να τα πούμε ήταν η καθιερωμένη συνεστίαση όλων των αποστολών, που είχε προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε κέντρο της περιοχής, λίγο έξω από την Πρέβεζα. 
  Με δεδομένο, πως πάντα η Καβάλα συμμετείχε στις συνεστιάσεις έστω και με ολιγομελή εκπροσώπηση και πως πέρυσι συμμετείχε όλη η αποστολή, δήλωσα εδώ και αρκετό  καιρό στον αγαπητό συνάδελφο πως θα συμμετάσχει η Καβάλα και φέτος στη συνεστίαση. Θεωρώ πως έχουμε ΗΘΙΚΉ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ αφ ής στιγμής συμμετέχουμε στο τουρνουά, να παραβρισκόμαστε ΚΑΙ ΣΤΗ συνεστίαση αφού είναι αναπόσπαστο μέρος του. Ο σκοπός του 4ημέρου που συναντιόμαστε είναι να συσφίξουμε τις συναδελφικές μας σχέσεις, μέσα και έξω από τα γήπεδα. 
  Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν έτσι. Δυστυχώς! Για λόγους που δεν θα τους αναφέρω ώστε να μην εκληφθούν ως δικαιολογία, η Καβάλα τελικά ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕ στη συνεστίαση. 
Συναισθανόμενος: 1)το μέγεθος του προβλήματος που δημιούργησε η απουσία μας και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε, απέναντι σε μια "οικοδέσποινα" που μας φέρθηκε άψογα και σε ένα συνάδελφο που ήταν κάτι παραπάνω από εξυπηρετικός απέναντί μας, και
2) πως με τις παραλείψεις μου ή με τον πλημμελή συντονισμό εξέθεσα εκείνο το βράδυ την αποστολή της Καβάλας απέναντι στη διοργανώτρια αλλά και όλες τις αποστολές,
απολογούμενος δημόσια,  αναλαμβάνω την ευθύνη και ζητάω από όλους συγνώμη. 
Καλό καλοκαίρι.

παππούλης 
(ΑΛΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ)

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ φίλε Άλκη.
    Το να απολογείσαι δημόσια σε τιμά ιδιαίτερα αν και αυτό δεν ήταν απαραίτητο!
    Στα εννέα χρόνια συμμετοχής μου στα "Ακριτίδεια" (3 με Αγρίνιο και 6 με Ιωάννινα) γνώρισα πολλούς συναδέρφους και έκανα αρκετούς φίλους από αυτούς.
    Ένας από τους φίλους αυτούς είσαι κι εσύ γιατί με κέρδισε η σοβαρότητα και η ειλικρίνεια που σε διακατέχει.
    Εγώ προσωπικά, ως Κώστας, θεωρώ το γεγονός λήξαν και ως μη γενόμενο.
    Καλό καλοκαίρι και καλά στέφανα της κόρης σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή