ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΚΑΒΆΛΑ - ΗΜΑΘΙΑ 2-0

Την πρώτη μας νίκη στα 17α Ακριτίδεια πέτυχε η Καβάλα,  χθες Πέμπτη 26,6,2014, επί της ομάδας των συναδέλφων της Ημαθίας με σκορ 2-0 (ημίχρονο 1-0). Ο αγώνας έγινε για την 3η αγωνιστική. Το 1-0 έκανε με κοντινό πλασέ ο Κρυστάλλης από "ριμπάουντ" που πήρε από εκτέλεση φάουλ του Νάκα πάνω στο τείχος. Το 2-0 ο Λυσσαρίδης από πάσα πάλι του Νάκα. Η ομάδα της Βέροιας πάτησε καλά στο γήπεδο, ήταν καλά οργανωμένη, απλώθηκε όσο μπορούσε, είχε ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει. Εμείς αντίθετα, σε σχέση με το πρωινό μας παιχνίδι ήμασταν ουσιαστικοί στην τελική μας προσπάθεια και αποτελεσματικοί. 
**Έκανε εντύπωση στο γράφοντα η φιλοσοφία  της ομάδας της Ημαθίας: κατέβηκαν να παίξουν και να το διασκεδάσουν. Χωρίς σκληρά ή αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, με σεβασμό στον αντίπαλο- συμπαίκτη και στην ουσία του θεσμού που όλοι βρεθήκαμε στην Πρέβεζα να υπηρετήσουμε,  δικαίως έχουν την τιμή να ονομάζεται ο θεσμός από το όνομα του ΑΚΡΙΤΊΔΗ από την Ημαθία, που τον οραματίστηκε και τον ενσάρκωσε: ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ- Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ να μας φέρει πιο κοντά ως ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. 
***Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Σάμιο, Σμάλη, Χουλιάρα, Μαδεμτζίδη, Μόσχου, Κρυστάλλη, Λεπίδα, Μιχαηλίδη και Νάκα.  Αλλαγές οι Γερομάρκος, Βενέτης, Λυσσαρίδης, Αρβανιτόπουλος.  Ο τελευταίος μάλιστα για όσο έπαιξε είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αφού αντί κατέστησε το Λεπίδα.
*Ευχαριστούμε το Γιώργο Λεπίδα, που ήρθε σχεδόν αυθημερόν τόσα χιλιόμετρα με το αμάξι του, έπαιξε δυο παιχνίδια και γύρισε πίσω μιας και τον πιέζουν ανυπέρβλητες επαγγελματικές υποχρεώσεις. 
** "Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο" για την υπέροχη κερκίδα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι τα γυναικόπαιδά μας. Ό, τι κάνουμε στο γήπεδο,  είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε σας.

παππούλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου