ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Χάσαμε αν και καλύτεροι

Στο πρώτο μας παιχνίδι σήμερα για το τουρνουά,  ηττηθήκαμε 1-0 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο πεντάλεπτο δεχτήκαμε το γκολ και δεν ήρθε η ισοφάριση παρά την πληθώρα των ευκαιριών που δημιουργήσαμε.  Η αστοχία από τη μία και ο πολύ καλός γκολκίπερ της Θεσσαλονίκης κράτησαν το 1-0.
Οι συνάδελφοί της Θεσσαλονίκης είχαν και ένα δοκάρι στην επανάληψη σε κενή εστία -από αυτά που δε χάνονται- φάση που θα κλείδωνε το ματς. Φύγαμε πικραμένοι από το γήπεδο γιατί δεν "ήθελε να μπει το γκολ" αλλά και ικανοποιημένοι που δημιουργήσαμε τόσες ευκαιρίες για γκολ σε 70'. Ελπίζουμε στις 7:30 μμ σήμερα με την Ημαθία να είμαστε πιο τυχεροί.
*Παίξαμε με τους Οικονομίδη, ΣΆΜΙΟ, Νικολάου, Σμάλη, Χουλιάρα, Μαδεμτζίδη,  Μόσχου, Κρυστάλλη, Λεπίδα, Μιχαηλίδη, Νάκα. Αλλαγές οι Γερομάρκος, Βενέτης, Λυσσαρίδης.
*Η Θεσσαλονίκη έπαιξε με τους Τζήμα, Τσανανά, Αντωνίου, Τσιτσάνης, Φαρμάκη, Νίκο, Συμεωνίδη, Γραμματόση, Εξιζίδη, Παντέρη, Παπαδόπουλο. Αλλαγές οι Μωυσιάδης, Ταλιμτζής, Σνάχος, Τσιαούσης, Σπάχος, Καλαμπούκος, Ιωαννίδης.

***   Μεγάλη η τιμή για μένα, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα,  να μου δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Μπούτζιος. Ακόμα μεγαλύτερη η τιμή γιατί το αποδέχτηκαν...αδιαμαρτύρητα όλοι οι συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου, άπαντες.

παππούλης









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου