ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Δάσκαλοι- Βιστωνίδα 2-5

       Με το βαρύ 2-5 (ημ 0-2) χάσαμε προχθές Δευτέρα 13/2/17 από τους παλαίμαχους Βιστωνίδας, σε φιλικό που έγινε στο Αγίασμα. Η ομάδα μας έδειξε και στα δύο ημίχρονα καλό πρόσωπο ιδιαίτερα στο κέντρο και την επίθεση, φάνηκε όμως να μην έχει διάρκεια η αμυντική της συνοχή- και στα 2 ημίχρονα. Αυτό το πλήρωσε με σχετικά εύκολα τέρματα που δέχτηκε και ''ξεμπούκωσε'' την αντίπαλη επίθεση από το άγχος ενώ αντίθετα η δική μας επίθεση , μαλωμένη σαν τον...Κλάους με το γκολ, δημιούργησε στις αρχές των ημιχρόνων από 2-3 ευκαιρίες, αλλά πήγαν χαμένες! 
     Η αντίπαλη ομάδα των παλαιμάχων Βιστωνίδας ήταν πολύ σοβαρή και στιβαρή σε όλες της τις γραμμές, έδειξε ψυχραιμία όταν (στο 0-0) κάναμε φάσεις για γκολ και με υποδειγματικό τρόπο μας "φαρμάκωνε'' όποτε μπορούσε. Έδειξε ομάδα ισορροπημένη, με πολλά παιχνίδια στα πόδια της. Οι παίχτες της βρίσκονταν με κλειστά μάτια και φάνηκε να λειτουργούν, αν και παλαίμαχοι, πολύ πιο δεμένοι και οργανωμένοι από πολλά ερασιτεχνικά σωματεία! Μπράβο τους. 
      Ίσως να μην μας αδικεί το αποτέλεσμα- ήττα, μας αδικεί όμως σίγουρα το εύρος της που ήταν δυσανάλογο και της προσπάθειας που κατέβαλαν όλοι οι παίχτες αλλά και της συνολικής μας εικόνας. Σκόραραν τα "κουμπαράκια της ομάδας μας", ο Δρόσος με φάουλ και ο Μόσχου με υπέροχο μακρινό σουτ, μακράν το καλύτερο από τα 7 τέρματα του αγώνα.
       Το παιχνίδι έγινε με πολική θερμοκρασία που δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες να ζεσταθούν και "να μπουν στο παιχνίδι". Εμείς μαζευτήκαμε 20 παίχτες! Γεγονός αφενός θετικό αφού είχε επιλογές ο προπονητής αφετέρου όμως οι παγκίτες ''ξύλιασαν'' στην αναμονή της αλλαγής ή ήταν αδύνατον να παραμείνουν στον πάγκο ιδρωμένοι. Σκέτη αρρώστια, κυριολεκτικά. Μπορεί να μοιράστηκε δίκαια μεν από τον προπονητή κατά την κρίση του ο χρόνος συμμετοχής στους παρόντες αλλά εκ των πραγμάτων δεν ήταν αρκετός να απολαύσουν όλοι τον αγώνα και όχι μερικά λεπτά μονάχα συμμετοχής. Και είναι φυσιολογικό όταν στο β ημίχρονο έγιναν 9 (!) αλλαγές. Μόνον ο υπογραφόμενος και ο Μόσχου παίξαμε όλο το παιχνίδι. Προτιμότερο λοιπόν είναι, τώρα τουλάχιστον που κάνει κρύο, να κάνουμε ενδοοικογενειακά φιλικά και να παίζουμε όλοι, όπως έγινε εξάλλου στην τελευταία μας προπόνηση.
      Παίξαμε με τους: Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σμάλη (Σουσαμλή), Αρβανιτόπουλο (Θωμά), Σάμιο (Λάμπρη), Μαδεμτζίδη (Κρυστάλλη Αντ), Μόσχου, Βλαχογιάννη (Δεληγιάννη), Λυσσαρίδη (Τζεράκη), Κρυστάλλη Στέργιο (Δρόσο), Λεπίδα (Σεμίσογλου).
παππούλης

1 σχόλιο: