ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Άνοδος, Μέθοδος, Δίοδος, Κάθοδος

ΑΝΟΔΟΣ: Σταθερά ανοδική η απόδοση της ομάδας των Δασκάλων, παρ' όλο που έπαιξε το 2ο μόλις της φιλικό για φέτος με την ομάδα του "καφε Δίοδος'' της Καβάλας, χθες 12/12/16 στο γήπεδο του Αγιάσματος. Στην άμυνα έπαιξαν οι Σμάλης, Αρβανιτόπουλος, Νικολάου, Σάμιος. Στο κέντρο ανασταλτικά οι Λυσσαρίδης, Μόσχου, Κρυστάλλης και δημιουργικά οι Μιχαηλίδης, Νάκας. Στην επίθεση ο Λεπίδας. 
ΜΕΘΟΔΟΣ: Ιδιαίτερα άρεσε η ομάδα στο α' μέρος που έπαιξε έξυπνα και σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς Μπούτζιου Θόδωρου: δεν αναλώθηκε σε άστοχες επιθέσεις, έλεγχε με την άμυνα και τα αμυντικά χαφ την αντίπαλη επίθεση και ήταν φαρμακερή στις οργανωμένες της αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, 5' πριν λήξει το ημίχρονο, ''χάθηκε η μπάλα'' και τελικός αποδέκτης ο Μιχαηλίδης, που δεν άφησε καν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, σκορ ημιχρόνου. Οι πολλές και μαζικές αλλαγές αφ' ενός στην επανάληψη, αποσυντόνισαν και επηρέασαν την ομάδα, που άργησε να βρει ρυθμό και αφ' ετέρου τα αμυντικά μας λάθη, έδωσαν τη δυνατότητα στους αντιπάλους να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν 1-2 σε λίγα λεπτά. Ο Μόσχου με φανταστική μπαλιά μπακ-ντορ, βρήκε τον (για 1η φορά φέτος στην ομάδα μας) Σεμίσογλου, που ισοφάρισε 2-2, σκορ που φαινόταν να είναι και το τελικό (και πιο δίκαιο). 
ΚΑΘΟΔΟΣ:Έλα όμως που μια ακόμα κακή στιγμή σε ένα κόρνερ στην άμυνά μας, έφερε το 2-3. Κι αυτό αντί να ηρεμήσει τους αντιπάλους, τους...ερέθισε και σε μια φάση 1' πριν λήξει το ματς, τα έβαλαν με το διαιτητή του αγώνα (προσφέρθηκε ο Τζεράκης στο β' μέρος, στο α' σφύριξε ο Σουσαμλής) και διαλυθήκαμε κακήν κακώς. Ούτε χριστουγεννιάτικες ευχές δεν ανταλλάξαμε. Στην επανάληψη παίξανε οι Θωμάς, Λάμπρης, Γερομάρκος, Σουσαμλής στην άμυνα, Βλαχογιάννης, Κρυστάλλης Α., Μαδεμτζίδης, Λεπίδας Θ  στο κέντρο και Σεμίσογλου, Μπαντίκος στην επίθεση.
Τερματοφύλακας (δεν αλλάζει- το 'παμε) και στα δύο ημίχρονα, ο υπογραφόμενος!

***Εκτός του Χουλιάρα Σπύρου, που λόγω εορτής, ήρθε στο γήπεδο, του ευχηθήκαμε και αποχώρησε, για πρώτη φορά ήταν όλη η ομάδα παρούσα στο γήπεδο. 
***Δυστυχώς ο Σουσαμλής αποχώρησε στα μισά γιατί τράβηξε πάλι το πόδι του. Ο υποδιευθυντής του πάντως, τον κατηγορεί πως σηκώνει πολλά εξωγηπεδικά...βάρη και ως εκ τούτου, επιβαρύνεται η υγεία του! Κάτι θα ξέρει παραπάνω από μας.
***Θα συνεκτιμηθεί στην αξιολόγηση, η στάση του Δεληγιάννη,  που, μόλις οι αντίπαλοι ζήτησαν 11ο παίχτη γιατί ήταν 10 όλοι κι όλοι, έσπευσε τρέχοντας χωρίς καν να πάρει άδεια από τον κόουτς!
***Ο Χ''γερακούδης, ήρθε, μας σχολίασε κι αποχώρησε. Συντροφιά του ένα υπέροχο (σκυλάκι) κανίς, ντυμένο στα... κόκκινα!
***Παρών στο γήπεδο και ο κόουτς της Ξάνθης, ο Σάκης Κατζελάκης, αφού παίζαμε στο χωριό του.
ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΑΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!! 
Ο ΓΕΡΟΜΑΡΚΟΣ ΡΟΥΦΑ ΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ.

παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου