ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ετεροβαρής τεσσάρα!


Το γήπεδο του Πλατανότοπου (φωτογραφία) που παίξαμε
 φιλικό με τον τοπικό Φρίξο προχθές Δευτέρα 4/4/16.

Οι δύο ομάδες πριν τον αγώνα.φωτο Χρ Αρβανιτόπουλος

Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος Β' τοπικής ΕΠΣΚ, ο Φρίξος είναι 2 πόντους από την κορυφή και ευελπιστεί να ανέβει κατηγορία, του το ευχόμαστε. Με τα δεδομένα αυτά, φύγαμε και ικανοποιημένοι με τα ''ντόρτια'' (δύο σε κάθε ημίχρονο) που δεχτήκαμε μιας και ό,τι ήταν να δώσουμε σαν άτομα και σαν ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα τα δώσαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν είναι δικαιολογία αλλά όταν μας λείπουν 2-3 χαφ που τους αναπληρώνουν αμυντικογενείς παίχτες και όταν επιθετικά είμαστε σε ένα τέτοιο ματς ουσιαστικά ανύπαρκτοι, το (αναμενόμενο) αποτέλεσμα περνάει μοιραία σε 2η θέση. Με Λεβεντόπουλο και Μπαντίκο απειλήσαμε δύο φορές όλο κι όλο, μία σε κάθε ημίχρονο. Επίθεση σε νηστεία!
   Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σμάλη, Χουλιάρα, Σάμιο (Λάμπρη), Βλαχογιάννη, Δεληγιάννη, Κρυστάλλη, Λεβεντόπουλο (Μπαντίκο), Μόσχου, Νάκα.
*Διαιτητής ο Αρβανιτόπουλος, ευεπίφορος αυτήν τη φορά να μας δώσει ακόμη και πέναλτι, αλλά εμείς δεν...πατήσαμε καν την αντίπαλη περιοχή!
*Λουκουμάκια από την Πόλη μας έφερε ο Γερομάρκος, που εξαφανίστηκαν μετά τον αγώνα. Ξέρει κανείς τους δράστες;
*Φιλόξενοι οι γηπεδούχοι, μας κέρασαν μπιροκαφέδες μετά τον αγώνα σε καφετέρια του χωριού. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
παππούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου