ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πλούσια ισοπαλία

*Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, έγινε σήμερα Δευτέρα 14/12/15 στο Αγίασμα, μεταξύ της ομάδας μας και των Δικηγόρων Καβάλας: έξι γκολ, έξι δοκάρια (τρία για κάθε ομάδα), εναλλαγή στο σκορ, πολλές φάσεις εκατέρωθεν (ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο ο Πασχάλης έδιωξε πάνω από 4 σουτ εξ επαφής του Νάκα!) αλλά και μια απρόσμενη έκρηξη με νεύρα, αρχές β' ημιχρόνου. Εκεί έγιναν πράγματα και ειπώθηκαν λόγια από παίχτες και των δύο ομάδων που δεν μας τιμούν αφού όλοι (μα όλοι) οι παίχτες είναι καλά παιδιά και άψογοι χαρακτήρες. Να το αποδώσουμε στη λάθος στιγμιαία αντίδραση ή στην...κρίση; Το κέρδος είναι πως το παιχνίδι που παραλίγο θα διακοπτόταν (στο 1-1) συνεχίστηκε για μισή ώρα ακόμα, με μεγαλύτερη κατανόηση και χωρίς άλλα προβλήματα. 
*Τα γκολ πέτυχαν με τη σειρά οι Καϊτατζής με κοντινό διαγώνιο σουτ το 0-1 (σκορ ημιχρόνου), Κρυστάλης (το 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Νάκας), Κρόκος με κοντινό πλασέ το 1-2, Καϊτατζής με σουτ μετά από ωραία συνδυασμό το 1-3, Χ''γερακούδης με δυνατό βολέ το 2-3 και Μόσχου με κοντινό πλασέ από ωραία πάσα του Χ''γερακούδη το τελικό 3-3.
*Εμείς παίξαμε με τους: Οικονομίδη, Γερομάρκο (Λάμπρη), Σμάλη, Λεβεντόπουλο (Χουλιάρα), Αρβανιτόπουλο, Λυσσαρίδη, Κρυστάλλη, Σάμιο, Μαδεμτζίδη, Μόσχου, Νάκα (Χ''γερακούδη).
*Διαιτητής έπαιξε ο Σουσαμλής, που έφυγε όμως δίχως να τον πάρουμε είδηση στη διακοπή του αγώνα στις αρχές της επανάληψης. 
*Οι Δικηγόροι, 11 όλοι κι όλοι, έπαιξαν με τους: Πασχάλη τερματοφύλακα, Δαλγιαννάκη αριστερό μπακ, Γραμμένο & Πασσά στο κέντρο της άμυνας, Περβανίδη δεξί μπακ (τον ευχαριστώ για τις συνθέσεις), στο κέντρο Κρόκο, Ζαχαριάδη, Παπαδόπουλο, δεξί χαφ ο Καραγιαννίδης, αριστερό ο Κάλφας, στην επίθεση ο Καϊτατζής.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους ποδοσφαιριστές των Δικηγόρων και τις οικογένειές τους. 
Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου