ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Νικήσαμε και στον...αέρα!

      Την περασμένη Τετάρτη 1 Απρίλη 2015, παίξαμε φιλικό στο Αγίασμα με τη νεοσύστατη ομάδα της ''Αεροπορίας Καβάλας''. Ο αγώνας ήταν για την προετοιμασία τους, μιας και συμμετέχουν στο δικό τους πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροπορίας. 
     Η ομάδα μας έκλεισε την 11δα, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και με δεδομένη την έλλειψη επιλογών ο κόουτς επέλεξε να κατεβούμε με σφιχτή άμυνα και ενισχυμένο κέντρο. Οι αντίπαλοι, είχαν 3-4 πολύ καλές μονάδες αλλά φάνηκε πως τους λείπει το δέσιμο, η χημεία. Το ημίχρονο έληξε 0-0 με τους Αεροπόρους να έχουν άκαρπη υπεροχή στην επίθεση. Στην επανάληψη, αν και ''γεροντότερη'' η ομάδα μας, βγήκαμε μπροστά, κάναμε φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε με έναν αμυντικό, το Χουλιάρα, με κοντινό πλασέ. Τελικά, εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκε σοφή η τακτική του κόουτς. 
     Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Χουλιάρα, Σμάλη, Σάμιο, Μαδεμτζίδη, Μιχαηλίδη, Λυσσαρίδη, Μόσχου, Νάκα, Λεπίδα.
*Ο Γερομάρκος ήρθε στο γήπεδο αν και τραυματίας, για συμπαράσταση. Το ίδιο και ο Αρβανιτόπουλος που έπαιξε διαιτητής και ήταν (για πρώτη φορά) ΑΨΟΓΟΣ. 

*Τη νίκη της η ομάδα γιόρτασε (σχεδόν) σύσσωμη στο κουτούκι του γιου του Σουσαμλή στη Χρυσούπολη, όπου τσουγκρίσαμε για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου