ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Δάσκαλοι με κοφτερή Λεπίδα

   Φιλικό σήμερα δώσαμε στο Αγίασμα με την ομάδα των Δικηγόρων Καβάλας. Νικήσαμε 6-0 (ημίχρονο 1-0). Κερδίσαμε όμως εκτός από τους Δικηγόρους και έναν επιθετικό μας παίχτη, το Γιώργο Λεπίδα, που ήταν μαλωμένος με το γκολ εδώ και 45 μέρες, νηστεία! Πάντως πριν τη σέντρα, απαντώντας στις προκλήσεις και τα πειράγματά μας, υποσχέθηκε τρία γκολ. Και όχι μόνον το τήρησε ο μπαγάσας αλλά το ένα ήταν ομορφότερο από το άλλο. Έπαιξε δε και πολύ καλά, δυναμικά και με τσαμπουκά, σαν τον παλιό καλό Λεπίδα. Από τα καλύτερά του παιχνίδια. 
     Τα άλλα 3 γκολ πέτυχαν ο Μιχαηλίδης (κρίμα να μην υπάρχει κάμερα να καταγράψει το γκολ που πέτυχε, πόσο δύσκολο αλλά και θεαματικό ήταν), ο Λυσσαρίδης (το ''μυαλό'' της ομάδας μας) και ο Νάκας (έφτιαξε γκολ για τους άλλους, δικαιούνταν να βάλει κι αυτός ένα).
         Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Αρβανιτόπουλο (Βλαχογιάννη),  Σάμιο (Λάμπρη), Σμάλη, Χουλιάρα, Μαδεμτζίδη (Μιχαηλίδη), Μόσχου, Νάκα, Λυσσαρίδη, Λεπίδα.
       Τους Δικηγόρους τους αδικεί το βαρύ σκορ, αφού έως τα μισά της επανάληψης το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0. Ανεξήγητα πώς, κατέρρευσε αμυντικά η ομάδα τους, ειδικά μετά το 3-0, κι έχασαν τη συνοχή οι γραμμές τους.
*Ήταν το τρίτο παιχνίδι μας φέτος με τους Δικηγόρους και τους ευχαριστούμε με την ευκαιρία γιατί παίζουμε πολιτισμένα και ήρεμα μαζί τους. Τα άλλα δύο, πάλι στο Αγίασμα: 23/12/14, ισοπαλία 4-4 και 4/2/15, νικήσαμε 3-2.
*Μες στη χαρά ο Σμάλης μετά τον αγώνα, αφού μετά από 9 (!!!) μήνες, όπως έλεγε, καταφέραμε να τελειώσουμε πάλι παιχνίδι, με μηδέν παθητικό. 
*Άργησε να έρθει στο γήπεδο και ξεκίνησε διαιτητής ο Μιχαηλίδης. Σαν να μην υπήρχε!!! Όλα μόνοι μας τα δίναμε: φάουλ, πλάγια, οφ-σάιντ. Στην επανάληψη όμως, ενίσχυσε -ως παίχτης- το κέντρο και πρόσφερε τα αναμενόμενα. Διαιτητής στο β' ο Αρβανιτόπουλος.
*Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Βασίλης Καγκαϊδης, πάλεψε στην επίθεση και ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Κακώς που κάποιοι από την ομάδα του, αποφάσισαν να αποχωρήσουν κανένα 10λεπτο πριν τη λήξη του παιχνιδιού, στερώντας του την ευκαιρία να παίξει λίγο ακόμα.
παππούλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου