ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δάσκαλοι- Δικηγόροι 5-3



12 όλοι κι όλοι, με φωτογράφο και κόουτς δεκατέσσερις!
Μετά από μια 25μερη περίπου ''αυστηρή νηστεία'' αφού είχαμε να ακουμπήσουμε μπάλα από τις 31 Μαρτίου, παίξαμε προχθές Τετάρτη φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Δικηγόρων Καβάλας στο γήπεδο του Γέροντα. Στο α' ημίχρονο δύο φορές προηγήθηκαν οι Δικηγόροι και ισοφαρίσαμε εμείς με γκολ των Λεπίδα και Κρυστάλλη. Στην επανάληψη επικρατήσαμε τελικά 5-3, με άλλα τρία γκολ (Λεπίδας και ΝάκαςΧ2). Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο γιατί η ομάδα μας, αν και έδειξε και σημεία κόπωσης, δημιούργησε και έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους. Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Σάμιο, Χουλιάρα, Σμάλη (Βενέτη), Μόσχου, Μαδεμτζίδη, Κρυστάλλη (Χ"γερακούδη), Νάκα, Μιχαηλίδη, Λεπίδα.
 *Του Αγίου Γεωργίου προχθές, δυο Γιώργηδες της ομάδας μας Νάκας και Λεπίδας ήρθαν, μας κέρασαν, αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν, ιδιαίτερα ο πρώτος, που ήταν ο καλύτερος τoυ γηπέδου. Ο τρίτος Γιώργος, ο Γερομάρκος, απουσίαζε.
*Πέναλτι απέκρουσε ο παππούλης στο 1-1, το δεύτερο στα φετινά φιλικά. Στο πέναλτι είχε υποπέσει ο Νικολάου, το πρώτο του εφέτος!!! 
*Το ίδιο σκορ, 5-3, είχε και το προηγούμενο φιλικό μας με τους Δημοσιογράφους Καβάλας. 
*Τρίτη φορά παίξαμε φέτος με τους Δικηγόρους και φέραμε όλα τα αποτελέσματα: από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Δίκαια πράγματα.
*Διαιτητής έπαιξε ο Δρόσος Μάνος, που φρόντισε και για τα αποδυτήρια μιας και είχε τα κλειδιά του γηπέδου. Ευχαριστούμε θερμά. Ο Αρβανιτόπουλος δεν λυπήθηκε που δεν διαιτήτευσε: για να γυμναστεί έριξε καμιά 10ριά γύρους το γήπεδο!
*Στην 30η συνάντηση της ομάδας, που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, εμφανίστηκε ο Χρήστος Βενέτης.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΙΝΤΟ!
*Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη πριν τον αγώνα. Ο συνάδελφος Θόδωρος Καϊτατζής που υπηρετεί πια στα Γιάννενα, πέρασε τις μέρες του Πάσχα στο Αγίασμα, και ήρθε προχθές να μας δει. Τώρα που μας...κατασκόπευσε, μέλλει να τύχουμε και αντίπαλοι στην Πρέβεζα!

παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου