ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δάσκαλοι - Δημοσιογράφοι 5-3

ΔΑΣΚΑΛΟΙ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ φιλικό 24/3/2014   φώτο Χρ. Αρβανιτόπουλος
     Την 3η της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, πέτυχε η ομάδα μας, σήμερα το απόγευμα στο Ποντολίβαδο επί της ομάδας των Δημοσιογράφων Καβάλας με σκορ 5-3 (3-0). Στο α' ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι, με απόλυτο έλεγχο του κέντρου και καταφέραμε να προηγηθούμε 3-0, με δύο τέρματα του Κρυστάλλη (το ένα με πέναλτι) και ένα του Νάκα. Στην άμυνα στο ίδιο διάστημα δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Αντίθετα στην επανάληψη, δώσαμε χώρο στους αντιπάλους  που έκαναν αρκετές φάσεις, πάτησαν την περιοχή μας, μείωσαν σε 3-2 με δυο ωραία γκολ του Κήπου, είχαν δοκάρι και μας λαχτάρισαν αρκετά. Τότε πήρε πάλι τα πάνω της η επίθεσή μας, πέτυχε άλλα δυο γκολ με τους Λυσσαρίδη και Κοντομισόπουλο και είχαμε κι εμείς δυο δοκάρια. Λίγο πριν το τέλος, οι Δημοσιογράφοι μείωσαν στο τελικό 5-3 με πέναλτι εύστοχο του Αμπατζή. Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Σάμιο, Σμάλη (Σουσαμλή), Χουλιάρα (Γερομάρκο), Μαδεμτζίδη (Χ''γερακούδη), Κρυστάλλη (Λυσσαρίδη), Μόσχου, Νάκα, Μιχαηλίδη (Κοντομισόπουλο), Λεπίδα (Βλαχογιάννη). Διαιτητές έπαιξαν από ένα ημίχρονο οι Αρβανιτόπουλος και Αρκάδιος.
*Ωραίες οι νέες φανέλες των Δημοσιογράφων, μόνο που επειδή ήταν ίδιο χρώμα με τις δικές μας, μας ανάγκασαν να παίξουμε εμείς με πράσινα διακριτικά. 
*Τον Ριμπερί (Κοντομισόπουλο) της ομάδας μας, έκλεισε για live συνέντευξη εντός της εβδομάδας ο Τάσος Πατσίδης στο κανάλι. Κοίτα να δεις αδικία! Έβαλε ένα γκολ όλο κι όλο και του άνοιξαν οι πόρτες, άλλοι κοντεύουμε τα 60 κι ούτε...μια σειρά!
*Συνολικά σε 7 φιλικούς αγώνες προετοιμασίας για την Πρέβεζα, έχουμε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες.
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου