ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πανσέληνος με τα όλα της

     Η χθεσινή πανσέληνος ήταν πανέμορφη από το μπαρ του Λεπίδα στην παραλία της Κεραμωτής όπως πολύ γλυκιά και καλοκαιρινή ήταν και όλη η μέρα. Και ήταν και σημαδιακή η χθεσινή μας συνάντηση αφού την είχαμε ορίσει και σαν εναρκτήρια της νέας περιόδου. Επειδή όμως οι απουσίες ήταν, δυστυχώς, πολλές, δεν κάναμε ουσιαστική συζήτηση για προπονήσεις κλπ παρά μόνον πως η πρώτη μας συνάντηση σε γήπεδο, θα γίνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013. 
       
Το απόγευμά μας λοιπόν χθες, ξεκίνησε με έναν αγώνα μπιτς-βόλεϊ, τον 4ο και τελευταίο του καλοκαιριού και τον πιο...πικρό για το Λεπίδα: Σπύρος, Τέλης, Κούλης, Νάκας, Λεπίδας απ' τη μια, Ντέμης, Μιχαηλίδης, Σωτήρης, Σμάλης, παππούλης από την άλλη. Με το Μιχαηλίδη ξεκούραστο, κάναμε τσάκα τσάκα 2-0 τα σετ αφού εμείς οι συμπαίχτες του απλά...τον παρακολουθούσαμε!
Χαλαρώσαμε προς στιγμή, μείωσαν σε 2-1, κάναμε το 3-1 και μετά ήρθε το σασπένς. Με αίμα, ιδρώτα και τη φιλική διαιτησία του κόουτς κατάφεραν να μας ισοφαρίσουν 3-3 τα σετ και πήγαμε στο τάιμπρέικ για να βγει ο νικητής. Εκεί έσφιξε τα λουριά πάλι ο Μιχαηλίδης από μας, κάρφωνε στο φιλέ από κούραση ο Λεπίδας από την άλλη και ήρθε το 4-3 και η νίκη για μας. Περαστικά σου Λεπίδα και την επόμενη φορά που θα χάσεις, ας μην εξαφανιστείς από ντροπή, όπως χθες.
         
Μετά το παιχνίδι, ο οικοδεσπότης, μας έκανε το τραπέζι με ψητά της ώρας και γλύκανε την πίκρα της ήττας του με τα γευστικότατα σταφύλια του Σμάλη. Ευχαριστούμε πάλι θερμά για την αφειδώλευτη προσφορά τους, αμφότερους.
                          


Σημ: Συνομολογήσαμε για άλλη μια φορά χθες, πως θα βαδίσουμε τη νέα χρονιά μια παρέα, παραμερίζοντας εγωισμούς και μικροπρέπειες. Το παιχνίδι, οι αγώνες, οι προπονήσεις, η Πρέβεζα, είναι η αφορμή για να λειτουργούμε σαν ΟΜΑΔΑ και όχι ο σκοπός. Αμήν!
 παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου