ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Καβάλα στο δελφίνι τον...κάμπο γύρισα

Tον κάμπο της Θεσσαλίας "σεργιανά" εδώ και μερικές μέρες η ομάδα μας, επ' ευκαιρία της διεξαγωγής των 16ων Ακριτιδείων, τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας.
*Τετάρτη 26/6/2013. Μετά από ένα 5ωρο ταξίδι, φτάσαμε στο ξενοδοχείο στην Πύλη Τρικάλων (ένα χωριουδάκι 15χμ περίπου έξω από τα Τρίκαλα) κατά τις 12:30μμ. Στο γήπεδο για το πρώτο από τα τρία μας παιχνίδια ήμασταν στις 7μμ. Παίζαμε με την ομάδα των συναδέλφων της Φλώρινας και Καστοριάς. Ξεκινήσαμε ωραία τον αγώνα και στο 20λεπτο περίπου προηγηθήκαμε 1-0 με ωραίο γκολ του Μιχελίδη. Η μοίρα όμως άλλα μας επιφύλασσε. Πέντε λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο, δεχτήκαμε την ισοφάριση με εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη πιέσαμε ασφυκτικά για τη νίκη αλλά πάλι στο ίδιο περίπου σημείο- λίγο πριν λήξει ο αγώνας δεχτήκαμε το γκολ της ήττας (η μοίρα που λέγαμε, πως όποιος δεν βάζει, δέχεται γκολ!). Πάντως η ομάδα, ψύχραιμη συμμετείχε το ίδιο βράδυ στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ, όπου οι διοργανωτές είχαν καλεσμένες όλες τις αποστολές, σχεδόν σύσσωμη: τρία τραπέζια κατέλαβε η αποστολή της Καβάλας. Και ήταν πολύ καλά οργανωμένη η συνεστίαση, με απόλυτο συναδελφικό πνεύμα και γι' αυτό άρεσε πολύ.
*Πέμπτη 27/6/2013. Το "άγχος για την επιβαλλόμενη" νίκη στον επικείμενο το βράδυ αγώνα μας με την ομάδα της Καλαμπάκας δεν απέτρεψε τα σχέδιά μας να ταξιδέψουμε τα 2/3 της αποστολής σε ένα ωραίο γύρο της λίμνης Πλαστήρα ενώ το υπόλοιπο 1/3 χαλάρωσε κατά το δοκούν. Στον αγώνα, στο γήπεδο Φλαμουλίου, προηγηθήκαμε με το Μιχαηλίδη και ''κουμπώσαμε'' τη νίκη με το Λεπίδα- και τα δυο γκολ στο β' ημίχρονο- ενώ το 2-1 της Καλαμπάκας έγινε με πέναλτι (πάλι!!!). Το βράδυ οι διοργανωτές μας είχαν άλλη έκπληξη: η ορχήστρα "Βασίλη Τσιτσάνη" στο μύλο του Ματσόπουλου, ένα εκπληκτικά όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, πρόσφερε δωρεάν μια μουσική βραδιά με ελληνικά λαϊκά τραγούδια, που δεν άφησαν κάποια στιγμή ασυγκίνητο ακόμη και τον προπονητή μας να ρίξει τη γυροβολιά του όταν άκουσε "μα εγώ δεν ζω γονατιστός είμαι της γερακίνας γιος". Εδώ χόρεψε την προηγούμενη που χάσαμε, δεν θα χόρευε σήμερα που νικήσαμε και παιζόταν η υπόθεση πρόκριση;
*Παρασκευή 28/6/2013. Η πρόκριση για να έρθει όμως έπρεπε να κερδίσουμε στο παιχνίδι στις 6μμ την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ήδη είχε 6 βαθμούς. Η ομάδα είχε τις ευκαιρίες της, είχε τα πατήματά της, τη συγκρότησή της, το β' ημίχρονο δικό της αλλά δεν είχε το γκολ. Χάσαμε τελικά 1-0 με ένα γκολ με κοντινό πλασέ από το α' ημίχρονο και αποκλειστήκαμε παρόλο που για να νικήσουμε επισκεφτήκαμε το πρωί της ίδιας μέρας τα Μετέωρα (άλλη μια προσφορά- έκπληξη των διοργανωτών) μπας και μας βοηθήσει η...άνωθεν βοήθεια. Αλλά πού; Το βράδυ της ίδιας μέρας, το 1/3 μόνον, δυστυχώς, της αποστολής επέλεξε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση που ετοίμασαν επί τούτου οι διοργανωτές με πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά και μας άφησαν όλους άφωνους με την τελειότητά της. Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως στο μεγαλύτερο μέρος της παράστασης συγκρατούσα με κόπο τα δάκρυά μου. Παρακάλεσα να μας δώσουν σε dvd την παράσταση να την χαρούμε όλοι.
*Σάββατο 29/6/2013. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, λέγαν οι...πολλοί παλιοί. Κάθε εμπόδιο για καλό, λέγαν οι...παλιοί. Καλά που χάσαμε και θα γυρίσουμε τα μέρη, λέμε σήμερα εμείς. Στις 12 ξεκινήσαμε για Περτούλι- Ελάτη, όπου απόψε το βράδυ και Κυριακή πρωί γίνεται ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ. Για το τελευταίο βράδυ άλλοι θα κάνουν την τελευταία τους βόλτα στα Τρίκαλα, άλλοι στην Πϋλη και άλλοι θα...κάτσουν σπίτι. Αύριο η επιστροφή μας με το καλό.
*Για τους...στατιστικολόγους και μέχρι να μαζέψουμε και να ανεβάσουμε φωτογραφίες, στην αποστολή είμαστε σαν ποδοσφαιριστές οι (αλφαβητικά) Αποστολίδης*, Αρβανιτόπουλος*, Βενέτης, Διαλεκτόπουλος, Κολόζος, Κρυστάλλης, Λεπίδας, Λυσσαρίδης*, Μαδεμτζίδης, Μιχαηλίδης, Μιχελίδης, Μόσχου*, (διόρθωση 2/7/13=)Μπαντίκος, Μπούτζιος*, Νάκας, Νικολάου*, Οικονομίδης, Σάμιος*, Σιδηρόπουλος*, (διόρθωση 2/7/13=)Σμάλης*, Χουλιάρας (* με την οικογένεια) και από τη ''φίλαθλη οικογένειά μας'' οι Αναστασιάδου, Σοφία Παπαδοπούλου, Μουμτζάκης, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Καφετζόπουλος, Νάτση.
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου