ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

11/12/17: 2ο φιλικό, 1η ήττα

Είχαμε να πατήσουμε γήπεδο από τις 15/11/17. Μαζευτήκαμε τη Δευτέρα 11/12/2017, σχεδόν ένα μήνα μετά και παίξαμε το 2ο μας  φιλικό παιχνίδι, με την ίδια μάλιστα ομάδα, των Δικηγόρων Καβάλας. Τότε είχαμε κερδίσει. Προχθές χάσαμε δίκαια 3-6 (ημίχρ 2-4). Τα γκολ πέτυχαν οι Νάκας και Λεπίδας (2). Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Γερομάρκο (Μυλωνίδη), Σμάλη, Θωμά, Χουλιάρα (Τζεράκη) , Σάμιο (Λάμπρη), Χ''γερακούδη (Μπαντίκο), Κρυστάλλη, Μόσχου, Νάκα, Λεπίδα.
*Οι αρκετές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε απέναντι σε μια ομάδα με τον μισό μας ΜΟ ηλικίας ήταν το θετικό πρόσημο της βαριάς ήττας. Πήραμε από το παιχνίδι, ό,τι δικαιούμαστε! 
*Μαλωμένος με το γκολ εμφανίστηκε ο Μπαντίκος αφού έχασε πέναλτι και ευκαιρίες σε κενή εστία που κάποτε τα έβαζε με κλειστά μάτια. Τίνι λόγω τέτοια αφλογιστία; 
*Διαιτητής ο Αρβανιτόπουλος, άγγιξε την τελειότητα.
*Όχι, αυτήν τη φορά δεν μαλώσαμε καθόλου.
*Μας κέρασε γλυκά ο Λάμπρης για τη γιορτή του.
*Ο Φίλιππας στο β ημίχρονο, απαθανάτισε κάποιες φάσεις με το κινητό του. Δυστυχώς για τον Κώστα και το χαμένο του πέναλτι!
*Απόντες οι Μιχαηλίδης (είπε πως θα ερχόταν), Δεληγιάννης (ασθενής συγγενής), Λυσσαρίδης (επίσκεψη σε γιατρό), Σουσαμλής (αγνοείται από τις 14 Ιουλίου!!!) και Μαδεμτζίδης (''κανείς δεν ένιωσε τον πόνο μου").
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου