ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Αντίο με κλαρίνα







    Μετά τη 10η προπόνησή μας στο Αγίασμα, την περασμένη Δευτέρα 21 τρέχοντος, όλη η ομάδα αποχαιρέτησε την (ποδοσφαιρική μας) χρονιά με ένα κρασάκι σε ταβέρνα του χωριού. Φρόντισαν γι' αυτό ο Σμάλης με δυο δίλιτρα (ένα λευκό- ένα κόκκινο) και ο Μόσχου με ένα ''καυτό'' μπουκάλι τσίπουρο. Από κέφι και καλαμπούρι στο τραπέζι; Όλοι σκοράραμε!
      Είχαμε και γκεστ σταρς: τους μπαμπά και γιο Λεπίδα στο γήπεδο και τους Άγγελο Παληκίδη, Θωμά Τζεράκη και Κώστα Μπαντίκο στην ταβέρνα. Ο τελευταίος αρνήθηκε τρις (!!!) πως ήρθε τυχαία και προεκλογικά. Τον πιστέψαμε, κόκορας δεν λάλησε! 
     Το κλου της βραδιάς λίγο πριν το διαλύσουμε έγινε όταν εμφανίστηκαν τα κλαρίνα του χωριού. Τυχαία ή όχι έπαιξαν μόνον στον Νικολάου και τον κόουτς -ορίτζιναλ επιλογές- που με το ζόρι κρατήθηκαν και δεν χόρεψαν. 
    Χαίρομαι πολύ που τηρούμε τον απαράβατο κανόνα που έθεσα πριν αρχίσει η χρονιά: κάθε μήνα ένα τραπέζι η ομάδα, οπωσδήποτε. Απόδειξη οι αριθμοί: παρουσίες στην προπόνηση 14 άτομα, στην ταβέρνα 17! Το επόμενο τραπέζι που θα οργανώσει ο υπογράφων, θα είναι μέσα Γενάρη για "τη κοπή τη πίτα". Αυτήν την φορά στην Καβάλα.
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου