ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Μπράβο σας γαϊδούρια!!!

Με αυτήν την ''επαινετική φράση'', μας συνεχάρη ο κόουτς, μες σε παροξυσμό χαράς στα αποδυτήρια της ομάδας, σήμερα Δευτέρα 7/12/15 το απόγευμα, στο γήπεδο της Κεραμωτής, μετά το τέλος του αγώνα μας με την τοπική ομάδα. Φυσικά ''νουνός'' της ήταν ο γνωστός άγνωστος (Ντέμης). Η χαρά του κόουτς όντως δεν κρυβόταν, γιατί κατάφερε η ομάδα να σταθεί έξυπνα απέναντι σε μια ομάδα προπονημένη της Γ' κατηγορίας ΕΠΣΚ και να γυρίσει το σκορ από 1-0 σε 1-4. Με σφιχτή άμυνα, ενισχυμένο κέντρο και πρώτο σκοπό να μην δεχτούμε γκολ, μπήκαμε στο παιχνίδι. Το γκολ που δεχτήκαμε ισοφάρισε ο Κρυστάλλης με εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο Νάκας). Με το ίδιο στήσιμο και στην επανάληψη, πετύχαμε σε ένα τέταρτο 3 τέρματα με τον Μαδεμτζίδη (κοντρόλ και σουτ έξω από την περιοχή από πάσα του Νάκα) και τον Νάκα- 2 τέρματα (από σέντρες του Γερομάρκου) ενώ δεν κινδυνέψαμε ουσιαστικά στην άμυνα. 
*Η ομάδα κελαηδούσε γιατί το σύστημα που ανέλυσε ο κόουτς πριν τον αγώνα, έμοιαζε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Προσέξτε τη φωτογραφία!

*Δεύτερο φιλικό, δεύτερη απουσία του Μιχαηλίδη. Τυχαίο;
*Αποχώρησε με ενόχληση στους προσαγωγούς ο Δεληγιάννης. Περαστικά!
*Διαιτητής έπαιξε ο συνάδελφος Τζεράκης Θωμάς, προπονητής της παιδικής ομάδας της Κεραμωτής. Σφύριξε 70-30. Υπέρ μας!
*Παίξαμε με τους:Οικονομίδη, Σμάλη (Χουλιάρα), Νικολάου, Αρβανιτόπουλο, (Λεβεντόπουλο), Σάμιο (Λάμπρη), Νάκα, Μαδεμτζίδη, Κρυστάλλη, Γερομάρκο, Δεληγιάννη, Μόσχου.


Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ



ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου