ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Μας πήρανε...συνέντευξη!

    
Μπλεγμένα ''Δ'':μεικτή Δασκάλων- Δημοσιογράφων (φωτο Πατσίδης)

     Αντί για ποδόσφαιρο, ''συνέντευξη'' κάτσαμε και δώσαμε στους Δημοσιογράφους Καβάλας στο μεταξύ μας φιλικό που έγινε την περασμένη Δευτέρα 25/5/15, στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης. Κυριολεκτικά, στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα, ήμασταν αλλού, ''ωσεί παρόντες'' ειδικά στην άμυνα, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι δύο φορές και έκαναν το 2-0 με διαγώνια σουτ των Παναγιωτίδη  και Ζιαρίμη αντίστοιχα. Αργά αλλά...σταθερά, βρήκαμε τα πατήματά μας, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, φτιάξαμε φάσεις και μειώσαμε 2-1 στο ημίχρονο με τον Λυσσαρίδη (δημιουργός ο Λεπίδας- αντιστροφή ρόλων!!!). Με φόρα μπήκαμε στην επανάληψη και κάναμε το 2-2 με κοντινό σουτ του Σάμιου στο πεντάλεπτο. Με φόρα όμως έπεσε και ο Σμάλης πάνω στον Ζιαρίμη μαρκάροντάς τον μες στην περιοχή μας, στα μισά της επανάληψης και με το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, έδωσε τη νίκη στους Δημοσιογράφους με 3-2. Είχαμε την υπεροχή στη συνέχεια, πιέσαμε και παλέψαμε για την ισοφάριση αλλά από τη μία το άγχος, από την άλλη οι αλλαγές αλλά κυρίως η άμυνα των αντιπάλων (που είχε πια δυναμώσει με το ''γερόλυκο'' Πατσίδη) μας στέρησαν τον...βαθμό -έστω- της ισοπαλίας! 
      Μόνον θετικά αποκόμισε ο  κόουτς από το παιχνίδι άσχετα του αποτελέσματος, αφού η ομάδα ισοφάρισε ένα 0-2 και προσπάθησε ψύχραιμα και οργανωμένα σε μια κλειστή άμυνα. Θετικό πρόσημο του αγώνα για όλους μας, Δασκάλους και Δημοσιογράφους, η άριστη συμπεριφορά αλλά και το κλίμα που επικράτησε σε όλο το παιχνίδι (καμιά σχέση με φιλικά του...απώτερου παρελθόντος!). Όντως, ήταν ένα παιχνίδι φιλικό, κόσμιο και πολιτισμένο, όπου μαζευτήκαμε να παίξουμε μπάλα και μόνον μπάλα.Το γουστάραμε!
*Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Αρβανιτόπουλο, Σμάλη, Χουλιάρα (Σάμιο), Μαδεμτζίδη (Σεμίσογλου), Μόσχου, Νάκα, Μιχαηλίδη (Δαγκουλή), Λυσσαρίδη (Λάμπρη) , Λεπίδα (Τζεράκη).
*Άψογο το γήπεδο της ομάδας του Ναζιανζού, σε άριστη κατάσταση. Καιρό είχαμε να παίξουμε σε τέτοιο χώρο. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
*Τα 49 του έκλεινε τη Δευτέρα ο Μιχαηλίδης, αλλά το ''μπαλάκι'' που μου έταξε δεν το έβαλε. Υποσχέσεις...
παππούλης
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου