ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΚΑΒΑΛΑ- ΞΑΝΘΗ 2-2 (0-1)

Οι δύο ομάδες πριν το χθεσινό παιχνίδι (φωτογραφία Αρβανιτόπουλος)
      Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, πόσο συναρπαστικό είναι το ποδόσφαιρο και πώς μπορεί να συγκινήσει με την απρόβλεπτη εξέλιξη του σκορ. Με δεδομένο βέβαια, πως παίζεις για τη νίκη είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό, όπως αυτό που παίξαμε χθες Πέμπτη 14/5/15 στο Αγίασμα οι συνάδελφοι Καβάλας- Ξάνθης. Οι δυο ομάδες έφτιαξαν πολύ λίγες φάσεις για γκολ στις δύο εστίες (σε αντίθεση με το προηγούμενο μεταξύ μας φιλικό) αφού το ματς ήταν ισορροπημένο, με δυναμισμό στο  κέντρο και σφιχτές και ενισχυμένες άμυνες, ένθεν κακείθεν. 
     Εξηγούμαι πού κρύβεται η συγκίνηση που προαναφέραμε: σε ένα απόλυτα άχαρο α' ημίχρονο, η Ξάνθη έκανε στο μισάωρο περίπου το 0-1, με κοντινό πλασέ του Αχμέτ που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Καβάλας. Στην επανάληψη, χωρίς να αλλάξει ιδιαίτερα η εικόνα του παιχνιδιού (αν το έβλεπες στην τηλεόραση, θα άλλαζες σίγουρα κανάλι!!!) έγινε πάλι στο μισάωρο και πάλι από λάθος της άμυνας το 0-2, με έξυπνη κίνηση του Σεϊχάν. Τότε σαν να ξύπνησε ο εγωισμός(;) της Καβάλας που έφτιαξε 4-5 φάσεις στην εστία του Αποστολίδη και σε δύο από αυτές μείωσε με το Νάκα και ισοφάρισε με τον Τζεράκη, στο τσαφ πριν λήξει το παιχνίδι. 
     Ήταν τελικά δίκαιο το σκορ, θα αδικούνταν αν έχανε κάποια ομάδα αλλά επειδή όλα έγιναν όπως έγιναν, ένιωσε πίκρα η Ξάνθη και αντίστοιχα χαρά η Καβάλα. Το ποδόσφαιρο που λέγαμε... 
Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Σάμιο, Σμάλη, Νικολάου (Γερομάρκο), Χουλιάρα (Κρυστάλλη), Μόσχου, Νάκα, Μιχαηλίδη (Τζεράκη), Μαδεμτζίδη (Αρβανιτόπουλο), Λυσσαρίδη, Λεπίδα (Σεμίσογλου).
---------------------------------------------------------------------------
*Ενάμιση μήνα μετά την επέμβασή του (από την πρωταπριλιά είχε να παίξει), πάτησε χόρτο ο Κρυστάλλης δειλά δειλά. Δεν ήταν και άσχημος μετά από τόσο καιρό.
**Εγκλημάτησε ο Λεπίδας, που έπαιξε ενάμισι ημίχρονο με πονεμένο γόνατο. Ίσως φταίει και ο κόουτς που τον έβαλε. Δεν γίνεται να φεύγεις από τον φυσικοθεραπευτή και  να έρχεσαι στο γήπεδο! Και μάλιστα σε τέτοια...ηλικία.
***Τους ''μπιροκαφέδες'' που ήπιαμε σε καφετέρια του χωριού μετά το μπάνιο, κέρασε ο Λεπίδας. Από τύψεις; Τον ευχαριστούμε πάντως πολύ. Λυπηθήκαμε που δεν βόλεψε και στους συναδέλφους της Ξάνθης να κάτσουμε παρέα. 
****Αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι ο Κεχαγιάς λόγω ενόχλησης στη μέση. Απώλεια για την Ξάνθη- περαστικά Νίκο!
*****Συνήθειες ενός χειμώνα: στα αποδυτήριά μας άλλαξε ο Χ''γερακούδης, μας τα ''μόλυνε'' με την κόκκινη φανέλα του, μαζί μας έκανε και μπάνιο.Κι εμείς Λάμπρο σε αγαπάμε και σε θέλουμε.
******Η ανάρτηση του αγώνα στο fb και το σχόλιο του Κούλη:

Με την αγάπη μου-
παππούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου