ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΜΥΝΑ; Σωστή. ΕΠΙΘΕΣΗ; Άσ' τα να πάνε!

    Πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά είχε η ομάδα μας στο χθεσινό φιλικό στη Γραβούνα, με την τοπική ομάδα "ΘΡΑΚΗ'' που αγωνίζεται στην Α κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως, μόνον αμυντικά πήγαμε καλά και όχι στις άλλες γραμμές. Η νεανική ομάδα της Γραβούνας έφτιαχνε τη μια φάση μετά την άλλη και εμείς απλά...τις αποκρούαμε. 
     Δεχτήκαμε από ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου και χάσαμε 2-0. Δυο φορές όλο κι όλο απειλήσαμε επιθετικά με το Λεπίδα, που ήταν ωσεί παρών σε όλο το ματς. Στη μια πλάσαρε πάνω στον κίπερ, στην άλλη έριξε δυο...περιστέρια! Αυτό ήταν όλο. Μπορεί να ακούγεται σαν δικαιολογία αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο πως ο Ηλίας Μιχελίδης, προπονητής της Γραβούνας που παλεύει για την παραμονή της στα μπαράζ του ομίλου, έκανε 5-6 αλλαγές με νέα παιδιά, εν αντιθέσει με εμάς που δεν είχαμε στον πάγκο κόσμο και πνευμόνια να μας ξεκουράσουν.
    Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Σάμιο, Αρβανιτόπουλο, Σμάλη, Μόσχου, Μιχαηλίδη (Σουσαμλή), Νάκα, Λυσσαρίδη, Μαδεμτζίδη (Βλαχογιάννη), Λεπίδα. Στο κρεβάτι ή στην ανάρρωση οι Κρυστάλλης, Χουλιάρας, Δαγκουλής, Λάμπρης.
***Ο Γερομάρκος ήρθε στο γήπεδο αλλά δεν έβγαλε το ''παλτό'' του. Το ίδιο και ο Χ''γερακούδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου