ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΑ ήταν υπέροχα!



*Αξιωθήκαμε και φέτος οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, να πιούμε ένα κρασάκι για το "Καλά Χριστούγεννα". Σήμερα λοιπόν, μετά το καθιερωμένο πια δίτερμα με τους παλαίμαχους του Νέστου στο Ποντολίβαδο, συγκεντρωθήκαμε στην ταβέρνα του Στράτου, στο Άνω Ποντολίβαδο, γελάσαμε, καλαμπουρίσαμε, τα είπαμε, αλληλοευχηθήκαμε. Έτσι, πολύ απλά, μα ουσιαστικά. Και του χρόνου!
ΚΩΣΤΑΣ: Μην με ρωτάτε πια άλλο, πώς το 'βαλα το γκολ.
*Στο παιχνίδι, κερδίσαμε 3-1, με το 1ο γκολ από τον Κοντομισόπουλο (κανένας δεν σε θυμήθηκε....Λεπίδα!) και το 3ο από τον Σμάλη (με μια υπέροχη κεφαλιά- αυτογκόλ. Καιρό είχες Θανάση να το κάνεις το ατόπημα)


*Ωραίο γκολ του Μιχαηλίδη, έκανε το 3-1, περνώντας την μπάλα μέσα από την τρύπα της βελόνας, κυριολεκτικά. Το γνωρίζει το τόπι!
*Το ματς κύλησε ήρεμα-ήρεμα. Πιο ήρεμα δεν γινόταν. Ποιος έλειπε και δεν μαλώσαμε; Έλα ντε;
Εμπύρετος αλλά παρών!

*Ο Λεπίδας που υποφέρει καιρό με το γόνατό του, φορτώθηκε και με μια εμπύρετη γρίπη και δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά, έκανε τον κόπο και ανέβηκε στην ταβέρνα, έστω για λίγο. 



Ο Μπάμπης γράφει sms: "Ηλία, μετά τα κρύα,
θα περάσω το ποτάμι"
*Τον ψήνουμε από 'δώ, τον ψήνουμε από 'κεί. Λες στο τέλος να τα καταφέρουμε και να την κάνουμε τη...μεταγραφή; Για τον Μπάμπη τον Χ''γερακούδη μιλάμε. Ποιος τον ακούει όμως μετά τον Ηλία!



*Κρασί μας κέρασε ο Σμάλης από την κάβα του, αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο τραπέζι γιατί έτρεχε για τη... φαμίλια του.
  
Έκανα ένα έτσι και το 'πιασα!
*Ο παππούλης, έπιασε, έτσι για πλάκα, ένα ακόμη πέναλτι, προξενώντας το θαυμασμό ακόμα και του δύσπιστου (συμπαίχτη του κατά τ' άλλα) Δημοσθένη! Όχι, συγχαρητήρια δεν του έδωσε ο ''πεταλούδας''. Αν ήταν για καμιά παρατήρηση όμως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου