ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Χάσαμε τον αγώνα και την...ψυχραιμία μας

    Αντιστρόφως ανάλογη του κύρους που πρέπει να επιδεικνύουμε σαν ομάδα εκπαιδευτικών ήταν η συμπεριφορά μας στο προχθεσινό, Παρασκευή 29.11.2013, φιλικό με τους δικηγόρους Καβάλας που δώσαμε στη Γραβούνα. Κι επιμένω ως ομάδα παρ' όλο που "παμψηφεί" χρεώνεται μόνον ένας συμπαίχτης μας, με την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του, τη διακοπή του φιλικού και τη διαμόρφωση του άσχημου κλίματος. Μεγαλώνουμε και δεν ωριμάζουμε, είναι ολοφάνερο. Κι όλο συχνότερα λησμονούμε πως είμαστε Δάσκαλοι.    
        Για την ιστορία παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Αρβανιτόπουλο, Χουλιάρα, Σάμιο (Λυσσαρίδη), Σμάλη (Κοντομισόπουλο), Μόσχου, Σουσαμλή, Κρυστάλλη, Νάκα, Λεπίδα. Παρών και ο Μιχαηλίδης. Χάναμε ως τη διακοπή του αγώνα, κανένα τέταρτο πριν λήξει, 4-2 (ημίχρονο 3-1). Τα δυο μας γκολ οι... πρωταγωνιστές, Νικολάου, Λεπίδας. Το δεύτερο γκολ των αντιπάλων ήταν και το πρώτο...αυτογκόλ της σεζόν από το Σπύρο! Σε "φοβερή φόρμα" ο υπογράφων, έκανε δώρο στους αντιπάλους, δυο από τα τέσσερα γκολ. Χριστούγεννα έρχονται, κουνελάκια γέμισε η αγορά...
  Στους συμπαθέστατους προχθεσινούς αντιπάλους μας, οφείλουμε μια ειλικρινή συγνώμη για όσα συνέβησαν και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο για τη δικαιότατη νίκη τους. 
                Με την αγάπη μου,
                παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου