ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα προπόνηση, την Τετάρτη φιλικό

Σήμερα στις 3:30μμ θα γίνει κανονικά η προπόνησή μας στο Ποντολίβαδο. Μεθαύριο Τετάρτη όμως, 20 Νοεμβρίου 2013, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Γέροντα, στο Γέροντα, στις 5:30μμ. Στις 4:30μμ της Τετάρτης, να είμαστε όλοι στο Γέροντα.
Σήμερα, τα παιδιά της ομάδας μας που παίζουν στους παλαίμαχους του Νέστου, θα πάρουν μια απολύτως δικαιολογημένη απουσία, μιας και παίζουν στις Πηγές, φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των παλαιμάχων της Καβάλας. Καλή σας επιτυχία παίδες αλλά η απουσία απουσία. 

2 σχόλια:

  1. Απολύτως δικαιολογημένη απουσία;; από πότε θεωρείται δικαιολογημένη απουσία το "πούλημα" της προπόνησης και κυρίως των "υπόλοιπων - συμπληρωμάτων" ποδοσφαιριστών της ομάδας (είμαστε μαζί πάνω από 6 χρόνια) που μέχρι της 14:00 ετοίμαζονταν να έρθουν στο Ποντολίβαδο;; Νέος έρωτας λοιπόν οι Παλαίμαχοι !! Ξαφνικά !! Αλήθεια με τόσους παλαιμάχους έπρεπε να πάρουμε το πρωτάθλημα, εκτός αν θεωρούνται παλαίμαχοι κάποιοι που ξεκίνησαν μπάλα στα 40. !! Σε κάποιους από εμάς πιστώνεται λοιπόν το προσωνύμιο "ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ" ή ΄" ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ", προσωπικά νιώθω πολύ απογοητευμένος από τη σημερινή "αποστασία" και φυσικά δεν πρόκειται να ακολουθήσω καμιά εκδήλωση προπονητική ή κοινωνική της ομάδας. Ουρά των νεόκοπων Παλαιμάχων δε θα γίνω !! Καληνύχτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την εκτίμησα ως δικαιολογημένη απουσία τους, φίλε Χρήστο και δεν το παίρνω πίσω. Ενημέρωσαν οι συνάδελφοι πως θα παίξουν Δευτέρα αλλά αργά χθες το πρωί. Αυτό ήταν και το λάθος τους. Όπως λάθος ήταν και η εκτίμηση του προπονητή πως μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι "ασκέρι". Δεν υπολογίσαμε πως επειδή ήταν πέντε οι απόντες, προφανώς δεν γινόταν προπόνηση της προκοπής. Ας μας γίνει μάθημα στο μέλλον. Δεν ήταν πρόθεση των απόντων να χαλάσουν τη ροή των προπονήσεών μας και τόνισαν πως ήταν δεύτερη και τελευταία φορά αυτό που έγινε με τους παλαίμαχους του Νέστου. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Γι' αυτό και τους δικαιολογώ. Κατανοώ το θυμό σου και το δικό σου και των άλλων συμπαιχτών μας που παρεξηγήθηκαν χθες, Εσύ δε ιδιαίτερα Χρήστο νιώθεις "ριγμένος", γιατί εκτέθηκες σε τέσσερα άτομα που, από ενδιαφέρον για την ομάδα μας, κάλεσες στη χθεσινή προγραμματισμένη μας προπόνηση και τελικά γύρω στις 3 μμ αναγκάστηκες να τους δώσεις άκυρο κι έτσι φάνηκες αφερέγγυος. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα ένιωθα. Δεν ξέρω όμως αν θα ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά μου που να με οδηγούσαν στην οριστική ρήξη, απόφαση για την οποία, δεν σε δικαιολογώ. Σε αγαπώ και σε περιμένουμε στις εκδηλώσεις της ομάδας κι εγώ και όλοι μας, φαντάζομαι.
    παππούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή