ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Έχασε ο Νέστος

    Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν οι παλαίμαχοι του Νέστου Χρυσούπολης, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν σήμερα Δευτέρα 4/11/2013 στο γήπεδο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με τους παλαίμαχους ομάδων της Θεσσαλονίκης (Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ κα). Έχασαν τελικά 5-1 με σκόρερ του μοναδικού τέρματος, το δικό μας Λεπίδα. Παίξανε εκτός του Γιώργου από την ομάδα μας και οι Κρυστάλλης, Μιχαηλίδης, Νάκας,  Σμάλης. Παρών στο παιχνίδι και ο Θόδωρος Μπούτζιος, ο δικός μας κόουτς.
    Η διακαής επιθυμία όλων (ιδιαίτερα του Λεπίδα) να παίξουν αντίπαλοι με το Βασίλη Χατζηπαναγή δεν πραγματοποιήθηκε αφού δεν μπόρεσε να κατέβει στο γήπεδο. Αντίθετα, φάνηκε αλλά δεν έπαιξε ο Γιώργος Κούδας. Η ομάδα πήγε οργανωμένα ως αποστολή με λεωφορείο, αν και κάποιοι πήγαν με δικά τους ΙΧ, και επέστρεψε αργά το βράδυ στη Χρυσούπολη. 
     Όπως και να 'χει, θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σας, παιδιά. Αναμένω φωτογραφίες από το παιχνίδι για δημοσίευση.                                                                                              παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου