ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μερικά άρθρα εν συντομία του κανονισμού.....

Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη και ό,τι αυτή προβλέπει και την κλήρωση που θα πραγματοποιείται από το σύλλογο (υπεύθυνο για τη διοργάνωση) που θα αναλαμβάνει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Η κλήρωση, στην οποία θα υπάρχει υποχρεωτικά παρουσία μέλους της Επιτροπής διοργάνωσης, θα πραγματοποιείται στο αμέσως επόμενο διήμερο μετά την 10η Μαΐου, ημερομηνία λήξης των αιτήσεων υποψηφιότητας των συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και θα αποστέλλεται με e-mail ή fax αναλυτικό πρόγραμμα στις ομάδες και στην επιτροπή διοργάνωσης. Στην παραπάνω κλήρωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα έχουν καταθέσει το χρηματικό ποσό των 250 € (για κάλυψη εξόδων διοργάνωσης

Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ που θα πληρούν τις προϋποθέσεις διοργάνωσης του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η διάρκεια κάθε αγώνα είναι συγκεκριμένη εβδομήντα (70΄) λεπτά (35’ και 35’ κάθε ημίχρονο) και δέκα (10’) λεπτά διάλειμμα μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ-ΔΕΛΤΙΑ ΟΜΑΔΟΣ
Επιστολή υπογεγραμμένη από τον εκπρόσωπο της ομάδος

Κατάσταση των παικτών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες ονοματεπώνυμο (αλφαβητικά), όνομα πατέρα, αριθμός δελτίου ταυτότητας, ημερομηνία έκδοσης, ημερομηνία γέννησης, σχολείο όπου υπηρετεί, διεύθυνση υπηρεσίας, τηλέφωνο εργασίας, σχέση εργασίας (έγγραφο 1), αίτηση-υπεύθυνη όλων των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών (έγγραφο 2), αίτηση-υπεύθυνη δήλωση όσων αγωνίζονται και δεν είναι Εκπαιδευτικοί, μέχρι τρεις τον αριθμό και ηλικίας άνω των τριάντα επτά (37) ετών οι δύο και άνω των τριάντα πέντε (35) ετών ο ένας (τα δελτία αυτά θα είναι διαφορετικού χρώματος), με μέγιστο αριθμό τριάντα πέντε (35) δελτίων- υπογεγραμμένα από τους αρμόδιους σύμφωνα με τα παραπάνω.

Κατάσταση υγείας των αθλητών με υπογραφή-σφραγίδα ιατρού

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν :

1) ‘Όλοι οι εκπαιδευτικοί των συλλόγων Α/θμιας Εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, διατιθέμενοι από την Β/θμια Εκπαίδευση Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων) όπως θα ορίζονται με βάση τις προηγούμενες προϋποθέσεις.

2) Τρεις (3) ποδοσφαιριστές, μη εκπαιδευτικοί ηλικίας άνω των τριάντα επτά (37) ετών οι δύο και άνω των τριάντα πέντε (35) που δεν υπήρξαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και δεν αγωνίζονται σε επαγγελματικές ομάδες.

Στο φύλλο αγώνα κάθε αγώνα θα δηλώνονται 18 ποδοσφαιριστές.

Σύνολο αθλητών αγώνος 30 (7 αλλαγές σε σύνολο σε κάθε αγώνα).

Μπορούν να κάθονται επί πλέον στον πάγκο έως 5 άτομα τα οποία υποχρεωτικά θα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος με την ιδιότητά τους (προπονητής-εκπρόσωπος-βοηθός προπονητή-παίκτης ομάδος εκτός 18άδας).

Οι ομάδες δηλώνουν στην διοργανώτρια τα χρώματα εμφάνισης της ομάδας τους (φανέλα-σόρτς-κάλτσες) μαζί με τις δύο εναλλακτικές στολές που θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ομίλους των τριών τεσσάρων ή πέντε ομάδων(εναλλακτική πρόταση καταθέτουμε παρακάτω).

Η διάρκεια του θα είναι τέσσερις (4) ημέρες και θα ξεκινά αμέσως μετά από το συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (Δ.Ο.Ε.).
ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Α. Πλαστοπροσωπία
Μηδενισμός ομάδος στο συγκεκριμένο παιχνίδι με σκορ 3-0.
Β. Αντικανονική συμμετοχή αθλητή
(δεν έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα και χωρίς δελτίο)
Μηδενισμός ομάδος στο συγκεκριμένο με σκορ 3-0

Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσουμε αναλυτικά με ποιο ηρεμία στον επόμενο καφέ μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου