ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Εκλογές, εκλογές, εκλογές

ΕΚΛΟΓΕΣ-1: Λησμόνησα να αναφέρω, πως την περασμένη Τετάρτη 13/10/10, κάποιοι συνάδελφοι της ομάδας μας "εκτέθηκαν" στα ψηφοδέλτια των παρατάξεών τους για την ανάδειξη νέου ΔΣ για το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ ΝΚαβάλας. Αλφαβητικά ήταν οι: Βενέτης, Καλπάκης, Μολοχίδης, Νάστος, Νικολάου, Τζεράκης, αν δεν αδικώ κάποιον λόγω της προϊούσας αμνησίας μου! Βενέτης και Τζεράκης θα μας εκπροσωπούν για 2 χρόνια και έχουν τις ευχές μας για καλή και δίκαιη θητεία.
ΕΚΛΟΓΕΣ-2: Την Τετάρτη 3/11/2010, διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων στα τοπικά ΠΥΣΠΕ και το ΑΚΥΣΠΕ. Ο Σμάλης επιζητά την ανανέωση για άλλα δύο χρόνια της εμπιστοσύνης των συναδέλφων προς το πρόσωπό του ως αιρετό του ΠΥΣΠΕ. Στην ίδια παράταξη και ο Τζεράκης Θωμάς. Αγωνιστικό παρόν και ο προπονητής μας Βενέτης Χρήστος με τη δική του παράταξη. Καλή τύχη σε όλους.
ΕΚΛΟΓΕΣ-3: Τέσσερις μέρες αργότερα, μπαίνουν στα βαθιά και άλλοι συνάδελφοι από την ομάδα μας, ως υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Αλφαβητικά: Γερομάρκος Γιώργος στην περιφέρεια και Λεπίδας Γιώργος στο Δήμο Χρυσούπολης. Είναι κι άλλος μήπως και δεν το γνωρίζω; Εδώ σαν παππούλης να μαλώσω τον ένα Γιώργο, το Γερομάρκο γιατί επικαλείται την υποψηφιότητά του και δεν κατεβαίνει προπονήσεις ενώ ο άλλος Γιώργος ο Λεπίδας δεν χάνει καμία.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ποτέ δεν διαπιστώθηκε πως αυτά που κουβαλάμε στο μυαλό μας να έχουν επηρεάσει τις ανθρώπινες και συναδελφικές μας σχέσεις. Προς τιμήν μας. Και φαντάζομαι, δεν θα το επιτρέψει κανείς μας να γίνει, ποτέ στο μέλλον.
Με τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου σε όλους.-παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου