ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ήττα με προβληματισμό...!!!






Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας σε φιλικό αγώνα στην Καρβάλη . Ηττήθηκε από την ομάδα του ΒΕΝΕΤΗ με σκορ 7-4....
Δεν προβλημάτισε ή ήττα αλλά η κακή εμφάνιση .....δίκαια μας αποκάλεσε ο προπονητής "ότι μπήκαμε στο γήπεδο λες και είμαστε η Μπάρτσα..!!!"
Χωρίς να το καταλάβουμε μέσα στα πρώτα 3 λεπτά βρισκόμασταν στο 0-2...!!
Μόλις κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα το ανατρέψαμε φτάνοντας στην ισοφάριση.
Από εκεί και μετά δεν είχαμε σωστό μυαλό είμασταν νωθροί δεν εκμεταλλευτήκαμε την κατοχή μπάλας και το ημίχρονο έκλεισε με την αντίπαλη ομάδα να είναι μπροστά στο σκορ..!!

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και χωρίς να είναι ο αντίπαλος καλύτερος από εμάς έφτασε εύκολα στη νίκη...!! .

Πρέπει να προβληματιστούμε από την εμφάνιση ο καιρός έφτασε.... όλοι μας , ατομικά, να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε....μιας και εμφανίστηκαν παίκτες που είχαμε να τους δούμε από το περσινό πρωτάθλημα !!!! υπέρβαροι και έξω από το πνεύμα της ομάδας...!!!
Δύσκολο το έργο του κόουτς καθώς έχει να κάνει με 25 τελικά παίκτες...

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας που μαζεύεστε 25 παίκτες ...αλλά είναι δύσκολη η διαχείρηση εκ μέρους του προπονητή ....και είναι δυνατόν να αγωνιστούν και οι 25 ?
    Στην δικιά μας είμαστε 19 και θέλουν να αγωνίζονται και οι 19 αλλά συμφωνήσαμε ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα μέχρι 5 αλλαγές για να μην χαλά η χημεία της ομάδας.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή