ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Λατρευτή μου ισοπαλία



"Σέρνει" η ομάδα των Δασκάλων στην ισοπαλία και φοβάται, κατά τα φαινόμενα, να νικήσει!!! Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την καλύτερη απόδοσή της από την αντίπαλη ομάδα των "ΛΥΚΩΝ" που αντιμετώπισε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Μαϊου στο Ερατεινό, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, απόδοση που δεν μετουσιωνόταν σε γκολ όμως καθόλου εύκολα; Στο ημίχρονο οι Δάσκαλοι Καβάλας έχαναν 2-0 από ισάριθμα ψηλοκρεμαστά πλασέ των...λυκόπουλων! Όταν βρήκαν ρυθμό στην επανάληψη, ισοφάρισαν και πίεσαν και για τη νίκη, αλλά... Κανένα τέταρτο πριν τη λήξη του ματς, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο διαιτητής-προπονητής-παίχτης- συνάδελφος ΦΩΤΗΣ ΣΟΥΣΑΜΛΗΣ διέκοψε το παιχνίδι, αφού για ένα μαρκάρισμα σκληρό στο Μάνο, η κατάσταση έφευγε από κάθε έλεγχο. Οι ΛΥΚΟΙ ήρθαν όλοι κι όλοι 11 και δεν τα πήγαν άσχημα, με το Βασίλη φυσικά να παραπονιέται κλασικά στο διαιτητή για το παραμικρό, παρά να κυνηγάει το γκολ, που το 'χει ο μπαγάσας, το 'χει. Όπως το 'χει και ο ΒΑΡΥΣ (102+) ΦΟΡ των Δασκάλων, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ο ΛΕΠΙΔΑΣ, που εκμεταλλεύτηκε τέλεια μια μπακ-ντορ μπαλιά του Δρόσου και μείωσε αλά Κατσουράνη σε 1-2. Λίγο αργότερα από φάουλ του Δρόσου πάλι, έβαλε το ποδαράκι του ο μαδεμτΣΙΣΕίδης και έκανε το τελικό 2-2! Τα βαζελόνια της ομάδας τελικά, την ξελάσπωσαν σήμερα! Τι να πει κανείς και για τον παππούλη, που ήταν σκέτος παππούς σήμερα, αφού ούτε καν 10 λεπτά δεν έπαιξε και αποχώρησε με θλάση. Στη θέση του ο Φίλιππας, που με πρησμένο χέρι προθυμοποιήθηκε να εξυπηρετήσει την ομάδα (για άλλη μια φορά- θενκς φίλε). Την ομάδα όμως έγραψε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο Αρβανιτόπουλος, όπως και τις προάλλες στην Ξάνθη. Σήμερα ήταν πιο διακριτικός, είχε λέει στις 6μμ ανειλημμένη υποχρέωση για το βουλευτή και μας έφτυσε. Εσείς τον πιστεύετε; Εγώ όχι! Για την ιστορία οι Δάσκαλοι έπαιξαν: Οικονομίδης (λτ Σάμιος), Σάμιος (Μολοχίδης), Σμάλης, Κρυστάλλης, Μπούτζιος (Νάστος), Μιχαηλίδης (Νικολάου), Δρόσος, Τζεράκης, Νάκας (Λεπίδας), Βενέτης(Πριονίδης), Μαδεμτζίδης(Κακάνης). Σημείωση: στη φωτογραφία η εστία όπου μπήκαν και τα τέσσερα γκολ του παιχνιδιού. (παππούλης)

10 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ SMS ΣΤΟ 43100 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ¨ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ¨ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥ.
    ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
    ΄ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 23 ΟΜΑΔΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ-ΕΚΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ΄
    (ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα μια προσφορά και από εμένα για τον φίλτατο και συμπαθέστατο παππούλη από την ομάδα της Καβάλας..τρία γκολάκια στην Ζάκυνθο θα σας κάνω δώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλέον δεν έχουν ελπίδες στην Ζάκυνθο μιας και από ότι έμαθα άλλο τερματοφύλακα δεν έχουν...θα τους πατήσουμε...Περαστικά τερματόρε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, μην έχετε αυταπάτες... Δεν έχετε καμιά τύχη απέναντι στην πολύ δυνατή Καστοριά. Το παιχνίδι θα είναι χαμένο για σας ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Καλύτερα όμως, έτσι θα πατε αμέσως για μπάνιο! Άντε ρε παιδιά, να έχουμε υγεία και καλό καλοκαίρι... (Αν και με τα νέα μέτρα φοβάμαι πως θα είναι μαύρο και άραχνο!!! Τέλος πάντων. Εμείς επιμένουμε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
    ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ.ΣΟΥΣΑΜΛΗ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟΝ 11ο ΚΑΙ 12ο ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι μου λέει ότι ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι κούνελος...ρεε εκεί στην Καβάλα μόνο έναν έχετε?
    Πόσα τεμάχια θα σας ρίξουμε...!!!οεεεεοοο
    ΜΑΚΡΆΝ Η ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άνοιξε ο δρόμος για τον Αρβανιτόπουλο...έπιασαν τόπο τα βουντού του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωρε ..γερόλυκοι ..είστε...μέσος όρος πρέπει να είστε στα 50.....και βάλε....από το πρώτο δεκάλεπτο χαλαρά 3 τεμάχια και μετά χαλάρωμαααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καστορια...τα τυπακια ειναι χομπιστες..δεν ξερεις εσυ απο αυτα...ασε...μας το παιζεται και τζοβενια εκει στη λιμνη!!!

    μια φιλη της ομαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα βρεθουμε στη Ζακυνθο να τα πουμε, να πιουμε και καμια μπυρα, να γελάσουμε... Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια. Καλο και το παδοσφαιρο, αλλα η παρεα και η φιλια ειναι αυτα που μετρανε. Γεια σου Καβαλα ομορφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή