ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

(Ιδέα τίτλου=Σμάλη) ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!!!


          ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!!! 
            Τέταρτη νίκη σε 5 φιλικά φέτος πέτυχε η ομάδα μας, σήμερα Τετάρτη 7,2,18 στο Αγίασμα, επί μιας ομάδας παλαιμάχων από την Καβάλα. Η σημερινή νίκη ήταν η τρίτη συνεχόμενη- ο "εθισμός'' που λέγαμε. Σήμερα επέδειξε η ομάδα μας ωριμότητα στο παιχνίδι της, υπομονή, οργανωμένη άμυνα, λειτουργικό κέντρο και πλουραλισμό στην επίθεση αν και κατεβήκαμε 11 όλο κι όλο παίχτες. Και η αντίπαλη ομάδα ήταν χωρίς αλλαγές και με το παιχνίδι της βοήθησε να γίνει ένας αγώνας με φάσεις δυναμικές αλλά χωρίς παρατράγουδα και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Τους ευχαριστούμε πολύ. 
       Τα γκολ πέτυχαν οι Χουλιάρας (έκανε το 1-1 με ένα γκολ που μπαίνει κάθε 10 χρόνια!), ο Κλαούντιο (το 2-1), ο Νάκας το 3-2 και ο Λεπίδας το 4-2. Σκορ ημιχρόνου 0-1, σκορ τελικό 4-3. "Την ανάγκην ποιούμενοι φιλοτιμίαν", παίξαμε με Χουλιάρα δεξί μπακ, Σμάλη στα χαφ και Σάμιο αριστερό χαφ. Στην άμυνα έπαιξαν ο υπογραφόμενος, αριστερό μπακ ο Λάμπρης (άλλη αποκάλυψη κι αυτός φέτος!) και σέντερ μπακ οι Αρβανιτόπουλος και Θωμάς. Στα χαφ οι Νάκας (όργωσε το γήπεδο), Δεληγιάννης πλαισίωναν τους Σμάλη, και Λυσσαρίδη (που δυστυχώς στα μισά του ημιχρόνου λόγω θλάσης αποχώρησε και ευτυχώς ήταν ο Κλαούντιο και μπήκε αντ' αυτού). Στην κορυφή κλασικά ο Λεπίδας που καταχάρηκε το γκολ που πέτυχε και με το δίκιο του, το δικαιούτο με την απόδοσή του. 

ΣΧΟΛΙΟ- ΥΓ:
*Ο Αρβανιτόπουλος έκανε τα πάντα να γίνει "Σμάλης", προσπαθώντας να ρεζιλέψει τον παππούλη με αυτογκόλ που μόνον ο Σμάλης βάζει αλλά δεν τα κατάφερε. Δουλεύει μεθοδικά ο Χρήστος για λογαριασμό κάποιου άραγε; Θα του περάσει;
**Αν δεν (αυτο)ματιαχτούμε, στο τέλος δεν θα μας παίζει καμιά ομάδα. Θα λένε Αγίασμα και θα μετράνε τεσσάρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου