ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-6: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ

 






ΦΩΤΗΣ-ΑΛΚΗΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΦΕΚ ΟΛΩΝ 
ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... (μην πω και του Νομού)!



 



 


 
 

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ!


ΜΕΡΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ!
        Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, το πρωί πήγαμε στα σχολεία μας για την καινούργια σχολική χρονιά. Το απόγευμα, παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι Παγγαίου, προσκεκλημένοι από τους παλαίμαχους του χωριού, στους οποίους μάλιστα παίζουν και οι συνάδελφοι Κεχαγιάς Στέργιος και Καλπάκης Φώτης.
       Μαζευτήκαμε όλοι ''από τις παραλίες'' και παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σάμιο (Λάμπρη), Χουλιάρα, Αρβανιτόπουλο, Θωμά, Κρυστάλη (Δεληγιάννη), Λυσσαρίδη, Μπαντίκο, Νάκα, Λεπίδα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ ήπιοι στο παιχνίδι τους, χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα και αγριάδες, το ίδιο κι εμείς κι έγινε ένα παιχνίδι που το καταυευχαριστηθήκαμε όλοι. Ό,τι έπρεπε μες στη ραστώνη και την απροπονησιά του καλοκαιριού. 
Στο ημίχρονο κερδίζαμε 3-2 (με γκολ των Κρυστάλη, Μπαντίκου, Σάμιου). Το τελικό 3-7 διαμορφώθηκε στο β' μέρος με ένα γκολ του Νάκα και ΤΡΙΑ του ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ. Ναι, του Αρβανιτόπουλου. Μάλιστα το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Ο κλασικός μας φορ, πάλεψε αλλά δεν...
        Αμέσως μετά το μπάνιο είχε ένα σουβλάκι στο χέρι για όποιους βιάζονταν ενώ ανέβηκε η ομάδα για τα...μεθεόρτια, σε ταβέρνα μες στο χωριό. Φυσικά. Μαζί μας και τα κορίτσια μας, ο βασικός κορμός από την Αρετή, τη Χαρούλα, τη Λαμπρινή, τη Μάλαμα και την κορούλα του Χουλιάρα. 
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου