ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, η ΚΑΒΑΛΑ σε ευχαριστεί.

     Τα 20α Ακριτίδεια πέρασαν στην ιστορία την περασμένη Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στην Αλεξανδρούπολη. Συμμετείχε η ομάδα μας για 11η συνεχή χρονιά, στον 1ο όμιλο. Παίξαμε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στις 5:30μμ, με την Χαλκίδα (χάσαμε 6-1, ημίχρονο 2-0), την Πέμπτη 29/6/17 στις 7:30μμ με τη Λαμία (ισοπαλία 0-0) και την Παρασκευή 30/6/2016, στις 5:30μμ, με τη Θεσσαλονίκη (χάσαμε 2-1, ημίχρ 0-0).
        Οι προσδοκίες της ομάδας μας για το τουρνουά ήταν να αποδώσουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, να αγωνιστούμε με τις δυνάμεις του ο καθένας, να εξαργυρώσουμε εντέλει τους κόπους όλης της χρονιάς. Σημειωτέον πως ξεκινήσαμε τις προπονήσεις από τις 3 Οκτωβρίου 2016! Αν εξαιρέσουμε την κάκιστη εμφάνισή μας στην πρεμιέρα με τη Χαλκίδα, που αποτυπώθηκε εξάλλου στη βαρύτατη αλλά δίκαιη ήττα μας με 6-1, μόνον στα άλλα δύο ματς αποδώσαμε πλησιέστερα με τις ικανότητές μας ως ομάδα. Με ΜΟ ηλικίας γύρω στα 52, πατάμε στη γη: πρωτίστως να τελειώσουμε υγιείς και (για όσους από μας παίζουν και με μυαλό) να γουστάρουμε τα παιχνίδια και όλο το τουρνουά. Αιθεροβάμονες δεν είμαστε.
      Δυστυχώς φάνηκε (όπως όλη τη χρονιά εξάλλου) ή έλλειψη ικανών και παραγωγικών επιθετικών κρούσης που να μπορούν να μετουσιώνουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους δημιουργούν τα χαφ. Μας ξελάσπωσαν -ευτυχώς- με δύο γκολ σε τρία παιχνίδια οι Μπαντίκος και Νάκας. Τα γκολ όμως ήταν πολύ λίγα, ποσοστά τραγικά. 
*Είχαμε εξαρχής ένα μειονέκτημα, θεωρώ, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ήμαστε η μοναδική ομάδα που είχαμε αποφασίσει, λογικά σκεπτόμενοι προφανώς, να πηγαινοερχόμαστε και όχι να παραμείνουμε σε ξενοδοχείο σαν ομάδα, όπως συνέβαινε στα άλλα τουρνουά. Το γεγονός αυτό δεν δημιούργησε κλίμα ομαδικότητας και ομοιογένειας (αφού συναντιόμασταν λίγο πριν το παιχνίδι και ευθύς αμέσως αποχωρούσαμε) ενώ πιθανότατα να είχε και αντίκτυπο στην απόδοσή μας στα παιχνίδια (προφανείς εξάλλου οι πολλές και αδικαιολόγητες απουσίες μας την τρίτη ημέρα) .
*Συμμετείχαμε και στα 3 παιχνίδια, με τις οδηγίες του προπονητή μας Μπούτζιου Θόδωρου, οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: 
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 3 συμμετοχές και στον χορό
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ- 2 συμ 
ΓΕΡΟΜΑΡΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- 3 συμ 
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- 3 συμ και στον χορό 
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- 3 συμ 
ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ ΤΕΛΗΣ- 3 συμ 
ΛΑΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΣ-3 συμ και στον χορό
ΛΕΠΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- 2 συμ 
ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ- 2 συμ
ΜΑΔΕΜΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ- 2 συμ 
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ- 2 συμ 
ΜΟΣΧΟΥ ΚΟΥΛΗΣ- 3 συμ και στον χορό
ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-3 συμ και στον χορό
ΝΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- 3 συμ και στον χορό
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΗΣ-3 συμ και στον χορό
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ-3 συμ και στον χορό
ΣΑΜΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ-3 συμ και στον χορό
ΣΜΑΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ- 2 συμ
ΣΟΥΣΑΜΛΗΣ ΦΩΤΗΣ- 3 συμ
ΤΖΕΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ-3 συμ
*Στον χορό εκτός των ανωτέρω, συμμετείχαν οι σύζυγοι των Νικολάου, Σάμιου, Αρβανιτόπουλου, Μπούτζιου, Λάμπρη, η συνάδελφος Κική καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Α/θμιας Εκπαίδευσης ν.Καβάλας Μουμτζάκης Απόστολος.
*Λυπηρό (αν και...αναμενόμενο) που δεν ήμαστε παρόντες άπαντες στον τρίτο και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αγώνα μας της Παρασκευής: "πότε  ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κώλος του πονεί!"
*Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους του Έβρου που κοπίασαν για την ευόδωση του τουρνουά, προσφέροντας τον χρόνο και τη διάθεσή τους για να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι. Αξίζουν δε ιδιαίτερα συγχαρητήρια οι συνάδελφοι του νομού Έβρου γιατί έκαναν την υπέρβαση μιας και είναι ένας νομός γεωγραφικά τεράστιος και δύσκολος, κατακερματισμένος σε τέσσερις Συλλόγους, γεγονός που προαπαιτούσε επαγγελματικό συντονισμό και υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και αυταπάρνησης. Και οι συνάδελφοι τα κατάφεραν. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Παναγιώτη Μαυρανούδη με τον οποίο για κάθε θέμα επικοινωνούσα και συνεννοούμουν τους τελευταίους μήνες με απόλυτη κατανόηση.
*Άφησα για το τέλος τους ψιθύρους που συνόδεψαν τις ομάδες που έφτασαν στους τέσσερις. Με μία εκ των συγκεκριμένων ομάδων που αντιμετώπισε η Καβάλα και η Ημαθία πέρσι στη Λαμία, παρατηρήσαμε αμφότεροι πως λειτουργούν αντισυναδελφικά και τους έγιναν σχετικές παρατηρήσεις. Το επανέλαβαν καθώς φαίνεται και φέτος. Λεπτομέρειες πάντως δεν γνωρίζουμε και αν αναμασάμε διαδόσεις και φήμες, πληγώνουμε τον θεσμό που σαν κόρη οφθαλμού υπηρετούμε. Εκτιμώ, από τις συζητήσεις με συναδέλφους άλλων πόλεων, πως λίγο πολύ συμμετέχουμε όλοι στα Ακριτίδεια για τη γνωριμία με άλλους τόπους και άλλους συναδέλφους, για τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής. Αν κάποιοι αντι-συναδελφικά εντελώς εκμεταλλεύονται αυτό το εν πολλοίς διαμορφωμένο υγιές κλίμα και συμμετέχουν με παίχτες μη συναδέλφους ή νεαρούς σε ηλικία, ας μάθουν πως προσβάλλουν πρωτίστως τον εαυτό τους και δευτερευόντως το κύρος του θεσμού. Αλλά και οι γνωρίζοντες οφείλουν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους ώστε να ξεριζωθεί η νοοτροπία αυτή, που δυστυχώς υιοθετούν 1-2 ομάδες που συμμετέχουν στα τουρνουά. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

                                        Με τον συνάδελφο Χριστόδουλο 
                           Σολακούδη, υπεύθυνο του Απαλού.

 Παναγιώτης Μαυρανούδης,
Μουμτζάκης Απόστολος,
Οικονομίδης Άλκης τη βραδιά του χορού.


παππούλης
                   


  

    

            
      

        
                  

                      
                   
               
                    

Σ

  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου