ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Θαύμα παιδάκι μ', θαύμα!

Είμ' ωραίος;

Μόνον σε ''θαύμα'' μπορεί να αποδώσει κανείς, αυτά που συνέβησαν στο πρώτο για φέτος φιλικό μας, που δώσαμε με την ομάδα των Δικηγόρων Καβάλας, στο γήπεδο Αγιάσματος, την περασμένη Παρασκευή 25/11/2016. Εξηγούμαι: στο α' ημίχρονο χάναμε 2-3, με την προκλητική εύνοια της τύχης να μας έχει δώσει 2 γκολ σε 2 αντεπιθέσεις από τη μια και να μην έχουμε δεχτεί κι άλλα γκολ απ' τους πολύ επικίνδυνους στην επίθεση Δικηγόρους απ' την άλλη.
Στην επανάληψη όμως,κερδίσαμε 4-0 καθαρά με απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι, χάσαμε άλλες τόσες τουλάχιστον ευκαιρίες, εξουδετερώθηκαν εντελώς οι αντίπαλοι επιθετικοί, λειτούργησαν άψογα όλες οι γραμμές. Άντε πες μετά πως δεν έγινε θαύμα αλλά πως είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, του Όσιμ και δε συμμαζεύεται!
Τα γκολ για το τελικά 6-3, έβαλαν για μας οι Λεπίδας (3), Νάκας, Μαδεμτζίδης, Κρυστάλλης Αντώνης. 
Ο ένας (Σμάλης) είχε τις ελιές, ο άλλος (Μιχαηλίδης) είχε πρησμένο γόνατο, ο τρίτος (Λυσσαρίδης) είχε ολοήμερο, οι Δημήτρηδες (Βλαχογιάννης- Δεληγιάννης) είχαν δουλειές, οπότε παίξαμε με τους Οικονομίδη, Σάμιο, Σουσαμλή (Μιχάλη), Νικολάου, Αρβανιτόπουλο, Γερομάρκο (Κρυστάλλη Α.), Μόσχου, Νάκα, Μαδεμτζίδη, Κρυστάλλη Σ, Λεπίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου