ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ τουρνουά

Η ομάδα των Δασκάλων στο χθεσινό τουρνουά

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη εχθές Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ τεσσάρων ομάδων στο Στάδιο ''Ανθή Καραγιάννη'' της Καβάλας. Συμμετείχαν οι ομάδες της Αστυνομίας Καβάλας, των παλαιμάχων ΑΟΚαβάλας, των Δικηγόρων Καβάλας και των Δασκάλων Καβάλας. Η κλήρωση έβγαλε στο πρώτο ζευγάρι την ομάδα μας αντίπαλη με τους Αστυνομικούς. Παιχνίδι κέντρου ως το 20λεπτο, με ελαφρά υπεροχή των Αστυνομικών αλλά και χωρίς ιδιαίτερη φάση στις δύο εστίες. Κάπου εκεί δεχτήκαμε το 1-0 (απόκρουση του υπογράφοντος με τα πόδια σε μακρινό σουτ, πάσα πάρε-βάλε στον αντίπαλο επιθετικό...). Πέντε λεπτά αργότερα με ωραία ενέργεια του Τιάκα, που εκμεταλλεύτηκε μια ''μπακ-ντορ'' μπαλιά πίσω από την άμυνά μας έγινε το 2-0. Δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί μια ομάδα νικάει και χωρίς να είναι καλύτερη αν εκμεταλλεύεται τα λάθη  και τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας. Εν αντιθέσει, εμείς κερδίσαμε τις εντυπώσεις με το πάσιγκ-γκέιμ αλλά με αυτές δεν κερδίζεις τα παιχνίδια. Αν δεν μπει το τόπι στο πλεχτό... Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Αρβανιτόπουλο (Λεβεντόπουλο), Χουλιάρα, Σάμιο (Λάμπρη), Κρυστάλλη (Βλαχογιάννη), Δεληγιάννη (Σμάλη), Λυσσαρίδη, Μαδεμτζίδη, Νάκα, Λεπίδα (Μπαντίκο). Μοναδικοί απόντες οι τραυματίες Μόσχου (έκατσε στον πάγκο), Μιχαηλίδης.
Και οι τέσσερις ομάδες, σε μια αναμνηστική πριν τον αγώνα

*Στο δεύτερο ζευγάρι οι παλαίμαχοι ΑΟΚ νίκησαν τους Δικηγόρους Καβάλας με το ίδιο σκορ 2-0. Στον τελικό επικράτησαν και επί της Αστυνομίας, με 1-0, το γκολ με δύσκολη κεφαλιά-ψαράκι ο Γιώργος Παπανδρέου, κατακτώντας την πρώτη θέση. Λαχτάρισαν όμως από τις αντεπιθέσεις των αστυνομικών και χρωστάνε τη νίκη στον πολύ καλό (σαν το...κρασί) Μωυσή Σπανίδη, κέρβερο στα δοκάρια του.


*Διαιτητής και στα τρία 45λεπτα, ο Ηλίας Τελίδης με επόπτριες γραμμών δύο νεαρά φερέλπιδα κορίτσια. "Μαλωμένος" ο Ηλίας με το ρολόι, έληξε το παιχνίδι μας στο 36' και το επόμενο στο 39' αντί για το προσυμφωνημένο 45λεπτο, με το σκορ και στα δυο παιχνίδια στο 2-0! Προφανώς έκρινε -αυθαίρετα- πως ήταν μη αναστρέψιμο σκορ. Σε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια όμως, δείχνεις τον large χαρακτήρα σου ως έμπειρος διαιτητής και αφήνεις τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να χαρούν τη γιορτή. Δεν υπάρχει καμιά σκοπιμότητα, άρχοντα...


*Ο αγώνας καλύφτηκε τηλεοπτικά. Η κερκίδα γεμάτη από φίλους των Δικηγόρων, έφυγαν ομαδόν μετά την ήττα της ομάδας τους. Στις κερκίδες μέχρι τέλους ο αντιπεριφερειάρχης κ Θεόδ. Μαρκόπουλος, απένειμε στο τέλος το κύπελλο στους νικητές.
Οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης κ Λιόλιο και τον πατέρα της μικρής μαθήτριας.


*Όλο το βάρος της εκδήλωσης (προγραμματισμός, διαφήμιση, προβολή, εισιτήρια,συντονισμός κλπ) ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καβάλας και του Ολυμπιακού κ Κώστας Λιόλιος που του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Εμείς συνεπικουρήσαμε κατά το δυνατόν, για τον ευγενικό και ανθρώπινο σκοπό της. 

*Μακάρι να πάνε όλα καλά στη μικρή μαθήτρια. Η Παναγία μαζί της.

παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου