ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μας προσγείωσε η Αεροπορία

     Φιλικό δώσαμε σήμερα το απόγευμα στο Αγίασμα, με την ομάδα της Αεροπορίας Καβάλας. Παίξαμε πολύ καλά, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο, όπου με ''εγκέφαλο'' τον Μπάμπη Λυσσαρίδη και παραστάτες του στο κέντρο τους Δεληγιάννη- Νάκα, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά δύσκολα μπαίναμε στην αντίπαλη περιοχή. Όσες φορές το καταφέραμε όμως (με το Νάκα, τον Κρυστάλλη και το Λυσσαρίδη οι πιο χαρακτηριστικές), ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδειξε την πολύ καλή του κλάση με τις επεμβάσεις του. 
      "Χάσαμε τα μαλλιά μας'' όλοι όμως, όταν σε μια φάση, εντελώς μόνος του σε ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ο Λεπίδας, κατάφερε να διώξει την μπάλα σαν...αμυντικός! Πού να ' σαι Πεταλούδα από μια γωνία να τον δεις! Κι όταν δεν βάζεις γκολ... : πέντε λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι Αεροπόροι έβαλαν το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, με κοντινό πλασέ. Ως τότε, αλλά και σε όλη την επανάληψη δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, δεν έκαναν φάσεις στην περιοχή μας. Αντίθετα εμείς και στην επανάληψη, παρ' όλο που έγιναν 5 αλλαγές μαζί και απειλήθηκε η ομοιογένεια της ομάδας, καταφέραμε να κλείσουμε στην περιοχή τους τους αντιπάλους αλλά χωρίς το ποθητό γκολ.
*Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Αρβανιτόπουλο, Χουλιάρα (Λεβεντόπουλο), Σάμιο (Λάμπρη), Μαδεμτζίδη, Κρυστάλλη, Νάκα (Τζεράκη),  Δεληγιάννη (Βλαχογιάννη), Λυσσαρίδη, Λεπίδα.
*Γερομάρκος και Σάμιος από ένα ημίχρονο διαιτητές, τα πήγαν πολύ καλά.
*Οι απουσίες μας, όλες απ' τον κάμπο: Μόσχου- ασθενής, Σμάλης-Μιχαηλίδης εκδρομή στην Αθήνα. 
*Λεπίδας; Ωσεί παρών!
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου