ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ξένιος Λεπίδας

* Την Παρασκευή 18/9/2015 μαζεύτηκε για 3η φορά η ομάδα μας στου Λεπίδα το μπαρ, το COCO στην Κεραμωτή. Παίξαμε βόλεϊ, κάναμε μπάνιο και μας κέρασε ο Γιώργος μπιροπίτσες, την ώρα που αποφασίζαμε για την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σάμιος ρύθμισε το οικογενειακό του πρόγραμμα και επέστρεψε μεσημεριάτικα από τη Φιλιππούπολη, 3 ώρες δρόμο, μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην εκδήλωση της ομάδας. Εύγε! Απόντες δικαιολογημένα οι Σμάλης (απολαύσαμε τις μελιτζάνες που μας έστειλε, ψητές στο φούρνο και πεντανόστιμες), Λυσσαρίδης, Μαδεμτζίδης ενώ χάσαμε αίφνης τον Μιχαηλίδη που μάλλον δεν καταδέχεται να παίξει βόλεϊ πια μαζί μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους όμως κάποια από τα κορίτσια μας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Μουμτζάκης και ο Βαγγέλης Βρύζας που υποσχέθηκε πως φέτος θέλει να βοηθήσει την ομάδα και να έρθει στη Λαμία. 
** Η συνάντηση κύλησε χαλαρά, σε πολύ συναδελφικό κλίμα, με κέφι, γέλια, καλαμπούρι χάρις στον περιβάλλοντα χώρο αφενός αλλά και τον φιλόξενο οικοδεσπότη μας αφετέρου. Στο δια ταύτα, αποφασίσαμε δειλά δειλά να αρχίσουμε την μεθεπόμενη Δευτέρα 28/9/2015, στο Αγίασμα. 
*** Ο αγαπητός συνάδελφος Γιώργος Λεπίδας, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία την επόμενη της συνάντησης, μου ανέφερε πως μας καλεί την ερχόμενη εβδομάδα για παιχνίδι- μπάνιο και μπάρμπεκιου, ''ορίτζιναλ" πια, με ψητά κρέατα και όχι  πίτσες! Να κοιτάξουμε να 'ρθούμε για τελευταία φορά εφέτος.
παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου