ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ευχαριστούμε...


       Ένα όμορφο ταξίδι, για άλλη μια χρονιά τελείωσε για την ομάδα της Καβάλας. Για εννιά μήνες, από πέρσι το Σεπτέμβρη μέχρι και χθες 29 Ιουνίου, με αφορμή τα Ακριτίδεια της Ξάνθης, βρισκόμασταν κάθε εβδομάδα,  μια παρέα 20 συναδέλφων, προπονούμασταν, τα λέγαμε, παίζαμε...Το ποδόσφαιρο μας έφερε κοντά και φέτος. Λειτουργήσαμε ως συνάδελφοι για εννιά μήνες εδώ στην Καβάλα και για πέντε μέρες στην Ξάνθη με τους συναδέλφους όλης της Ελλάδας. 
        Κρατάμε για άλλη μια φορά όλα τα θετικά της διοργάνωσης. Αναγνωρίζουμε την αγωνία και τον αγώνα των συναδέλφων της Ξάνθης να μας κάνουν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άγγιξαν την τελειότητα. Συγχαρητήρια. 
     Προσωπικά χάρηκα πολύ που συνάντησα πάλι μετά από ένα χρόνο, συναδέλφους που γνωριστήκαμε τόσα χρόνια με τη συμμετοχή μας στα Ακριτίδεια: τον Κώστα από τα Τρίκαλα, το Λευτέρη από τη Βέροια, το Δημήτρη από την Πρέβεζα, το Βαγγέλη απ' τη Χαλκίδα (που φέτος έπαιξε με τα Τρίκαλα και μας...πίκρανε!), τον Κώστα από τα Γιάννενα, τον Ηλία από την Ξάνθη... Και τόσους άλλους. Μακάρι να βρεθούμε με χαρά και υγεία και στη Λαμία!

Η Παναγιά μαζί μας- παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου