ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τους αΝΑΚΑτεψε την άμυνα.

      

     Γήπεδο, Πηγάδια Ξάνθης. Δευτέρα 27/4/15, στις 6μμ. Φιλικό μεταξύ δασκάλων Ξάνθης- Καβάλας. Κι ήταν όντως φιλικό πέρα ως πέρα, με πολύ ψηλά το επίπεδο συναδελφικότητας που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του παιχνιδιού: κατανόηση στα λάθη των συναδέλφων διαιτητών (γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, γκολ που μέτρησε αν και αμφισβητήθηκε, πέναλτι που δεν δόθηκε από το διαιτητή αν και το παραδέχτηκε ο αμυντικός), ήπια και μετρημένα μαρκαρίσματα, ελάχιστες μουρμούρες, καλή προδιάθεση. 
           Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις και ανατροπές στο σκορ κι έληξε με νίκη μας 4-3 (ημίχρονο 1-1). Είχαμε καλύτερό μας παίχτη το Γιώργο Νάκα που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ (το 0-1, το 2-2, το 4-3). Ο Μαδεμτζίδης με θαυμάσιο βολέ είχε κάνει το 3-2. Για την Ξάνθη, ο Κεχαγιάς ισοφάρισε 1-1, ο Οτουζμπίρ έκανε το 2-1 και ο Γιοβανούδης ισοφάρισε σε 3-3. Δοκάρι στο 0-0 είχε ο Κεχαγιάς, πέρδικα σκότωσε ο Λεπίδας στο 3-3!
         Πόντους κερδίζει παιχνίδι με παιχνίδι ο κόουτς της ομάδας μας, όχι τόσο για τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα όσο γιατί βλέπει με πιο ρεαλιστικό πια μάτι τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της: μετρημένες και υπολογισμένες απαιτήσεις επιθετικά, σφιχτό και ενισχυμένο κέντρο και άμυνα -φυσικά- όσο γίνεται πιο δεμένη με αλληλοκαλύψεις. Ας δείχναμε ΟΛΟΙ οι παίχτες και ώριμοι στη διάρκεια του παιχνιδιού, να μην παρασυρόμαστε σε μικροκαυγάδες και αλληλοπαρατηρήσεις, ας χαιρόμαστε εντέλει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ρε αδελφέ, θα ήταν τέλεια. 
        Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σάμιο, Αρβανιτόπουλο, Χουλιάρα, Σμάλη (Τζεράκη), Λυσσαρίδη, Μιχαηλίδη (Σεμίσογλου), Μαδεμτζίδη, Νάκα, Λεπίδα (τον και πτηνοδολοφόνο αποκαλούμενο). 
*Αν καταφέρουμε  και ξαναπαίξουμε τη ρεβάνς του προχθεσινού αγώνα, υποσχεθήκαμε ο Ηλίας κι ο υπογράφων, να κανονίσουμε να πιούμε όλοι μαζί, σαν συνάδελφοι, κι έναν καφέ.

παππούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου