ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Παλαίμαχοι Ελαιοχωρίου- Δάσκαλοι Καβάλας 7-5 (1-3)

Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε το προχθεσινό (Δευτέρα 5/5/14) φιλικό στο Ελαιοχώρι, με τους παλαίμαχους του χωριού. Κι αυτό γιατί στο α' ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, κυριαρχήσαμε στο  κέντρο, πετύχαμε γκολ, είχαμε δοκάρι και ευκαιρίες, η άμυνα λειτούργησε καλά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: 3-1 υπέρ μας! Στην επανάληψη όμως χάσαμε 6-2! Πώς έγινε αυτό; Κατ' αρχάς το Ελαιοχώρι έβαλε 4-5 νέα πνευμόνια στην 11δα του (στην αναμνηστική φωτογραφία δεν ήταν, λες να ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά για να γυρίσουν το ματς;) σε αντίθεση με εμάς που δεν είχαμε καθόλου πάγκο και μοιραία ήρθε η κόπωση, με συνέπεια σε μεγάλα διαστήματα να αμυνόμαστε όλοι πίσω από τη σέντρα. Κι ενώ η άμυνα δούλεψε καλά στο α' ημίχρονο, στην επανάληψη μας πρόδωσε. Πολλά κενά, ακάλυπτοι χώροι, 2 αυτογκόλ, αδικαιολόγητο πέναλτι... Ε, τι άλλο χρειάζεται; Παρ' όλα αυτά κανένα δεκάλεπτο πριν λήξει, το ματς ήταν ισόπαλο, τον παίρναμε το βαθμό. Αλλά ως εκεί!
*Τα γκολ πέτυχαν οι Βενέτης, Κρυστάλλης (Χ2), Λυσσαρίδης, Μόσχου (το καλύτερο του αγώνα, με "φωτοβολίδα" απ' τα 20 μέτρα).
*Νικολάου- Χουλιάρας συναγωνίζονται παιχνίδι με παιχνίδι, ποιος θα βάλει τα περισσότερα αυτογκόλ ή θα κάνει πέναλτι. Προχθές είχαν αμφότεροι από ένα αυτογκόλ ενώ ο πρώτος έκανε και πέναλτι!
*Δεν είναι δικαιολογία αλλά πραγματικότητα, πως αν τύχουν 2-3 απουσίες, μένουμε 11, με το ζόρι 12 άτομα. Προχθές που έλειπαν οι Μιχαηλίδης, Λεπίδας και ο Αρβανιτόπουλος έπαιζε διαιτητής, ο κόουτς ήταν στον πάγκο σαν τον κούκο, χωρίς...παρέα!
* Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Σμάλη, Χουλιάρα, Σάμιο, Μαδεμτζίδη, Λυσσαρίδη, Μόσχου, Νάκα, Κρυστάλλη, Βενέτη (Γερομάρκο).
*Κρυφτούλι έπαιξε η βροχή όλο το παιχνίδι, με τα κανονάκια στ' αμπέλια να βαράνε συνέχεια. Ευτυχώς εμείς την βγάλαμε ''αβρόχοις ποσί" τελικά αφού οι ουρανοί άνοιξαν την ώρα που πήγαμε για μπάνιο. 
ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 5/5/2014:
παλαίμαχοι ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ- Δάσκαλοι ΚΑΒΑΛΑΣ 7-5 (1-3)

φώτο Χρ. Αρβανιτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου