ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ισοπαλία με τους Δικηγόρους

12/3/2014 Η ομάδα πριν τον αγώνα (φωτο- Χρ. Αρβανιτόπουλος)

      Ισόπαλο 2-2 (ημίχρονο 2-1) έληξε το φιλικό που έδωσε η ομάδα μας προχθές Τετάρτη 12/3/14, με την ομάδα των Δικηγόρων Καβάλας στο γήπεδο του Ποντολιβάδου. Ήταν το φιλικό που είχε αναβληθεί τις προάλλες και που παρ' ολίγο θα αναβαλλόταν εκ νέου αφού τη Δευτέρα έριχνε ασταμάτητα. Ευτυχώς όμως έφτιαξε την Τετάρτη ο καιρός.
    Το αποτέλεσμα μας αδικεί, γιατί (ειδικά στο α' ημίχρονο) είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλληλοκάλυψη στις γραμμές και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Οι Δικηγόροι στην επανάληψη μπήκαν πιο δυνατά, πάτησαν την περιοχή μας, ισοφάρισαν, είχαν και δοκάρι κι όλα αυτά γιατί αργήσαμε να ''δέσουμε'' μετά τις πολλές αλλαγές παιχτών στο ημίχρονο. Εμείς στην επανάληψη δεν σκοράραμε γιατί ο αντίπαλος κίπερ, είχε κατεβάσει ρολά.
    Τα γκολ έβαλαν οι Νάκας, Κρυστάλλης(το τελευταίο του ως... εργένης) και...Νικολάου. Ναι, καλά διαβάσατε, ο Φώτης, έβαλε μια πολύ καλή γκολάρα, το 0-1 για τους Δικηγόρους, πιάνοντας στον ύπνο τον απροετοίμαστο παππούλη. Μετά από αυτό, αδιαμφισβήτητα αυτογκολάκιας της ομάδας μας ανακηρύσσεται ο Φώτης. Παμψηφεί! Πάντως με την ωραία απόδοσή του μετά το γκολ, έσβησε τη ''ρετσινιά". Εν μέρει.
   Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Νικολάου, Σμάλη (Σουσαμλή), Χουλιάρα, Σάμιο (Αρκάδιο), Χουλιάρα, Μόσχου (Χ''γερακούδη), Μαδεμτζίδη (Λυσσαρίδη), Νάκα (Βλαχογιάννη), Μιχαηλίδη,  Λεπίδα (Θεόφιλο Λεπίδα).
*Από τις 16 Δεκεμβρίου είχε να εμφανιστεί ο Σουσαμλής. Αν δεν τον ξέραμε, θα μιλούσαμε για ''χελιδόνι" αλλά για αυτόν υπάρχει ΠΑΝΤΑ μια φανέλα στην ομάδα. Με το ρυθμό αυτόν όμως, η επόμενη παρουσία του πρέπει να είναι στις 8 Ιουνίου, λίγο πριν το τουρνουά. Οψόμεθα Φώτη μου.
*Ρέφερι έπαιξε ο συνήθης "Κάκος" Αρβανιτόπουλος. Προχθές όμως ήταν πολύ καλός, μην πω άριστος και το πάρει και πάνω του. "Κολίνα". Τον βοηθήσαμε κι εμείς όμως, που δεν βγάλαμε (σχεδόν) μιλιά.
*Για πρώτη φορά μαζευτήκαμε 19 άτομα. Σύντομα και για καμιά ρετσίνα.
Δ δ Ι ά Κ σ Η κ Γ α Ο λ Ρ ο Ο ι Ι      ανακατεμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου