ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πολύ καλή εμφάνιση, με νίκη

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΜΠΛΕ)- ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΡΑΣΙΝΑ) ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2/2014
Φιλικό σήμερα στο Ποντολίβαδο έδωσε η ομάδα μας με τους παλαίμαχους του Ελαιοχωρίου. Η αντίπαλη ομάδα,  έμπειρη, συγκροτημένη και οργανωμένη μας ώθησε να παίξουμε κι εμείς όσο μπορούσαμε καλά. Και όντως παίξαμε πολύ καλά, ιδιαίτερα στο κέντρο και την επίθεση δημιουργώντας 5 γκολ κι έχοντας ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες. Η άμυνα αντίθετα σε κάποιες στιγμές έδειξε αδυναμίες κι έλλειψη συνοχής, γεγονός που το πλήρωσε με 4 γκολ. Το τελικό σκορ 5-4 (ημίχρονο 1-1) κρίνεται δίκαιο αφού είχαμε και την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ορίσαμε (άτυπη) επανάληψη του ματς στο Ελαιοχώρι για μετά το Πάσχα, με την προϋπόθεση να ακολουθήσει...κοινή ρετσίνα! 
*Λόγω τραυματισμών ο μεν Λεπίδας είδε τον αγώνα από τον πάγκο ο δε Αρβανιτόπουλος έπαιξε όσο μπορούσε (και τα πήγε καλά) διαιτητής.
*Τρομάξαμε όλοι με τον τραυματισμό του Νικολάου λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, ευτυχώς όμως δεν αποδείχτηκε σοβαρός. *Παίξαμε με τους Οικονομίδη, Σμάλη, Χουλιάρα, Νικολάου (Παληκίδη), Σάμιο, Μόσχου, Μαδεμτζίδη, Μιχαηλίδη, Χ''γερακούδη, Νάκα, Κρυστάλλη.
*Πολύ καλοί οι Νάκας, Κρυστάλλης στην επίθεση, Μόσχου, Μαδεμτζίδης, Μιχαηλίδης στο κέντρο. Ασταθής ο παππούλης έβγαζε απ' τη μια γκολ εξ επαφής και...δώρισε το 3ο γκολ χωρίς καμιά πίεση απ' την άλλη!
*Με τη σύμφωνη γνώμη του κόουτς, ο Λυσσαρίδης έπαιξε όλο το παιχνίδι με την ομάδα του Ελαιοχωρίου. Τα γκολ έβαλαν  για εμάς οι Νάκας (3), Κρυστάλλης, Μαδεμτζίδης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου