ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΗΣ ΚΑΒΆΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ

    Αν και ζούμε σε δύσκολους καιρούς, οι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας Εκπαίδευσης εξακολουθούν να δίνουν νόημα στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα όπου κι αν αυτά λαμβάνουν χώρα.
     Έτσι η ομάδα ποδοσφαίρου των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, για 7η συνεχή χρονιά συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ανέλαβε και  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.
     Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της μεγάλης αυτής εκδήλωσης που ήταν από κάθε άποψη άρτια και επιτυχημένη. Προσωπικά θέλω να εκφράσω, ως υπεύθυνος της ομάδας- προπονητής, τις ευχαριστές μου και στον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Καβάλας κ Μουμτζάκη Απόστολο καθώς και σε όλο το ΔΣ για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράστασή τους προς την ομάδα μας. Επίσης θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την ολόχρονη παρουσία τους και προσπάθειά τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Δώσαμε τους αγώνες στο τουρνουά παίζοντας καλό και αξιόλογο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών για την επίτευξη της νίκης και της διάκρισης στο τουρνουά ήταν συγκινητική. Δυστυχώς δεν καρποφόρησε. Έτσι επαληθεύτηκε το ότι "στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος". Ελπίζω του χρόνου τέτοιες μέρες, η ομάδα μας στα 17α Ακριτίδεια, στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα να έχει καλύτερη τύχη αγωνιστικά.
    Εύχομαι τέλος καλό καλοκαίρι σε όλους.

ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου