ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ
ΚΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 19/1/2018. ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

...μπάλα κακομοίρα μας.

"Στο γήπεδο Κωτσάλου, 
με πέταξε άχου, 
η μαύρη μοίρα μου, 
μπάλα κακομοίρα μου... "
 Για μας το 'γραψε ο Άκης Πάνου το τραγούδι; Μπορεί!
 *Χάσαμε από την ελλειπέστατη χτες ομάδα των Δημοσιογράφων Καβάλας που για να συμπληρώσει ενδεκάδα, της δώσαμε τον...πάγκο μας.
*Χάσαμε με θλάση, μάλλον σοβαρή, τον αγαπητό μας Σμάλη, που στη φάση του 1-1 έπαθε τη ζημιά. Ου γαρ έρχεται μόνον, Σάκη μου, δεν μ' ακούς.
*Κερδίσαμε όμως (πάλι) τον αυτογκολάκια μας Χουλιάρα, που μετά από καιρό, μας κάρφωσε ένα άπιαστο γκολ και έδωσε τη νίκη στους αντιπάλους. 
*Σε τουλάχιστον πέντε τετ-α-τετ ο Θάνος, τα τρία με το κεφάλι, δεν τα κατάφερε να βρει εστία. Ποιος τον έκραξε μες στο γήπεδο πως έφταιγε ο σκούφος του; 
*Στην επανάληψη που παίξαμε καλύτερα, πιο δεμένα και φτιάξαμε φάσεις, χάσαμε 2-0. Οξύμωρο;
Το 1-0 έκανε ο Σάμιος με το γνωστό του τρόπο (θυμηθείτε τη Χαλκίδα) και το 2-1 ο Λεπίδας. Παίξαμε με τους Διαλεκτόπουλο (Οικονομίδη), Σάμιο, Νικολάου (Χουλιάρα), Σμάλη (Κρυστάλλη), Σουσαμλή, Μαδεμτζίδη, Νάκα, Μιχαηλίδη, Βοικογλου, Μόσχου, Λεπίδα. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Γιάννη Σιδηρόπουλου που ήρθε να μας κεράσει για τα 52 του (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ), να μας τρίψει με τα μαγικά του χέρια και να παίξει με...τους άλλους! Με τους αντιπάλους έπαιξαν και οι Αρβανιτόπουλος, Κοντομισόπουλος. Διαιτητής έπαιξε ο Βενέτης. Σαν τρελός από χαρά έκανε ο (φίλος-όφις) Αρβανιτόπουλος μόλις άκουσε πως στην αρχική ενδεκάδα δεν ξεκινούσα μετά από χρόνια εγώ. Τα κατάφερε ο...μηχανορράφος!
παππούλης
ΕΤΣΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ...ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου